Sport
28.04.2023. 00:15
R. E.

"Jeziv spektakl"

Španska Marka: "Najcrnji poraz Reala u istoriji"

1
Izvor: Beta / KK Partizan/KK Real Madrid

Španski list "Marka" icrpni izveštaj sa prekinute utakmice između košarkaša Reala i Partizana objavio je pod naslovom "Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida"

"Postoji mnogo načina da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružniji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0-2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, svu svoju frustraciju i završili sa tučom i žalosnim ishodim. Poraz sa 95:80 bio je manje bolan od one slike grupe nemoćnih igrača koji udaraju. Ljul je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, nebitnim na sredini terena, na 1.40 do kraja kad je njegov tim zaostajao 95:80", stoji u tekstu u kojem se analizira duel koji je Partizan rešio u svoju korist, iako ga je sudija prekinuo 100 sekundi pre regularnog završetka zbog opšte tuče igrača na terenu.

1
Izvor: marca.com/screenshot

Marka je konstatovala da je sve u završnici bio "jeziv spektakl".

"Amerikanac se suprotstavio, pokazao pesnicu i tu su svi došli: Dek, Musa, koga su napali Lesor i Panter, Jabusele, koji se bacio i čak povredio Egzuma... Jeziv spektakl. Kao da to nije dovoljno, može doći do sankcija za naredne utakmice. Bio je to veoma tužan kraj utakmice, jer se više nije igralo. Real se našao u nezamislivom scenariju na korak od eliminacije, na ivici provalije posle dve utakmice u Madridu. Niko nije uspeo da preokrene 0-2 i beli moraju mnogo toga da promene da bi to postigli", zaključuje Marka.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Moma Jakovljević o stanju Dantea Egzuma
1

Loše vesti

27.04.2023. 23:33

Moma Jakovljević o stanju Dantea Egzuma

Košarkaš Dante Egzum, kojeg je na parketu napao Geršon Jabusele, je u problemu.
Close
Vremenska prognoza
light rain
16°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve