Sport
04.04.2019. 13:51
R.E./Beta

Mekgregor se vraća u ring?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Irac Konor Mekgregor nagovestio je danas da bi mogao da prekine penziju i vrati se takmičenjima u mešovitim borilačkim veštinama (MMA).

Dvostruki UFC šampion je pre dve nedelje objavio da je završio karijeru, ali su mnogi tu vest primili sa skepticizmom, pošto je Mekgregor samo nekoliko sati pre te objave u jednoj televizijskoj emisiji rekao da pregovara o borbi u julu. Takođe, on je i 2016. godine objavio da se povlači, ali je nekoliko dana kasnije predomislio.

Mekgregor je u oktobru izgubio meč za titulu u lakoj kategoriji od Habiba Nurmagomedova, a posle meča potukli su se članovi iz oba kampa.

Mekgregor i Nurmagomedov su razmenili uvrede na društvenim mrežama, a Irac je na Tviteru napisao, a ubrzo i obrisao tvitove u kome je žestoko izvredjao suprugu Nurmagomedova.

"Želim da krenem dalje, sa svim mojim navijačima, svih vera i porekla. Vere nas teraju da budemo najbolji što možemo. Ovo je jedan svet i svi smo za jednoga. Vidimo se u oktagonu", naveo je Mekgregor na Tviteru.

Predsednik UFC Dejna Vajt osudio je uvrede obojice boraca na društvenim mrežama i naveo da je to neprihvatljivo. On će razgovarati sa članovima oba kampa u pokušaju da smanji tenzije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve