Sport
16.07.2021. 09:16
Tanjug

Tekvondo

Milica Mandić: Zadovoljna sam formom

Milica Mandić, 16. 7. 2021.
Izvor: EPA / IAN LANGSDON

Selektor tekvondo reprezentacije Srbije Dragan Jović rekao je da su Milica Mandić i Tijana Bogdanović spremne da u Tokiju pruže svoj maksimum.

"Idemo na Olimpijske igre, a ne na bilo kakvo takmičenje. Očekivanja su nam uvek najveća. Imamo želju da budemo vrlo uspešni, čekali smo ovo 5 godina. Jedva čekamo da uđemo u Olimpijsko selo i da dočekamo naše takmičenje", rekao je Jović na konferenciji za medije pred polazak u Tokio.

Milica Mandić, osvajačica olimpijskog zlata iz Londona 2012. godine u kategoriji preko 67kg, istakla je da je spremna za svoje poslednje Olimpijske igre nakon kojih će završiti karijeru i da se nada što boljem rezultatu.
 

"Zadovoljna sam pripremnim delom. Uvedeni smo jako dobro u takmičarski deo. Zadovoljna sam formom, imali smo nekoliko test turnira do sada. Očekivanja su visoka, prvo sami od sebe očekujemo mnogo, a onda i javnost", izjavila je Mandić.
 

Tijana Bogdanović, koja će predstavljati Srbiju u kategoriji do 49kg, rekla je da je osetila čari olimpijskog postolja u Riju, kao i da će se potruditi da isti podvig napravi i u Tokiju.
 

"Kao i uvek imamo najveća očekivanja od svakoga turnira, pa tako i od ovog. Imamo veliku želju i motivaciju. Jedva čekamo da stignemo u Olimpijsko selo i odradimo treninge. Radićemo najbolje što možemo i iskreno se nadam da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata sa prethodnih Olimpijskih igara", rekla je Bogdanović.
 

Bogdanović nastupa u okviru svoje kategorije 24. jula, dok će Mandić na borilište izaći 27. jula.

Ide u Tokio!

Dobra vest

Novak Đoković

Dobra vest

15.07.2021. 22:42

Ide u Tokio!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sve je spremno za polazak: Prlainović i Mandić o Olimpijskim igrama
Vaterpolo reprezentacija

Misija Tokio

14.07.2021. 13:38

Sve je spremno za polazak: Prlainović i Mandić o Olimpijskim igrama

Uvek je teže braniti zlatnu medalju, nego osvajati, ali pritisak je isti. Rio je imao težinu, ima je i sad, u svakom pogledu. Mi smo iskusna ekipa, znamo svoj cilj i idemo prema njemu, rekao je srpski vaterpolista Dušan Mandić uoči polaska na Olimpijske igre.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
22°C
25.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve