MILOŠEVIĆ POSLE PORAZA: Verovatno smo izgubili borbu za titulu

MILOŠEVIĆ POSLE PORAZA: Verovatno smo izgubili borbu za titulu

FOTO TANJUG/ BOJAN STEKIC/ bk


Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle poraza sinoć od Voždovca od 2:1, rekao je da su ovim porazom, u ovakvim okolnostima, crno-beli verovatno izgubili šanse da uđu u borbu za titulu.

“Nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim na htenju. Imali smo mnogo više od igre, mnogo šansi i opet nismo uspeli da iskoristimo neke od njih. Falilo je energije. Verovatno smo sa ovim izgubili borbu za titulu. Mislim da nije realno očekivati da mi uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima”, rekao je Miloševicić novinarima posle meča.

FOTO TANJUG / BOJAN STEKIC / bb

FOTO TANJUG / BOJAN STEKIC / bb

Novinari su Milošević pitali na koje okolnosti tačno misli.

“Rekao sam da neću da komentarišem suđenje. Znate vi koje su to okolnosti. Prosto je nemoguće ući u borbu za titulu. Ako se to nekome ne sviđa, ne mogu da lažem druge, ali ne mogu da lažem ni sebe”, rekao je Milošević.

Povezane vesti – “TO DA SE LAJE U PARTIZANU GOVORI O NJEMU” Vučelić: Da li je neko Terziću oteo obraz?

On je upitan i koja je onda svrha igranja do kraja prvenstva.

FOTO TANJUG / BOJAN STEKIC / bb

FOTO TANJUG / BOJAN STEKIC / bb

“Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva, da radimo najbolje što umemo. I to je to”, rekao je Milošević i osvrnuo se na podršku navijača koju je dobio na kraju meča:

“Naravno da podrška znači, ima ljudi koji vide sve”.

On je istakao da sve što je do Partizanove igre njegova krivica i odgovornost.

“Individualne greške ne mogu da zamerim, to se dešava, posebno kada su mladi igrači u pitanju. Ne možete ih zbog toga precrtati i kriviti”, zaključio je Milošević.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar