Sport
24.08.2022. 07:00
Beta

Mirko Ivanić

"Najteži nerešen rezultat u mojoj karijeri"

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da mu je remi sa Makabijem iz Haife "najteži" u karijeri, ali da igrači moraju da budu ponosni i ostanu tim posle eliminacije iz Lige šampiona.

"Ovo je definitivno najteži nerešen rezultat u mojoj karijeri. Izuzetno je teško pričati, mnogo mi je žao. Borili smo se, imali podršku svih 90 minuta. Hvala navijačima na tome", rekao je Ivanić, preneo je klupski sajt.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su svi napravili greške u utakmici protiv Makabija iz Haife, ali da su detalji odlučili da izraelski tim prođe u grupnu fazu Lige šampiona.

"Teško je pričati i analizirati i teško je palo svima, jer do tog nesretnog gola u zadnjim sekundama prvog poluvremena išlo je onako kako smo i zamislili. Fudbal je nepredvidiv, jednostavno opet naše greške, ali kad se analizira svi smo pogrešili, svima nam je krivo i teško", rekao je Stanković posle utakmice za Arenu sport.

"Pričali smo o tome da detalji odlučuju ko ide dalje, ovoga puta su detalji odlučili da to bude Makabi. Nama preostaje da se borimo u našem prvenstvu, da igramo Ligu Evropa koja nije malo takmičenje, ali opet ostaje velika žal i velika propuštena šansa za grupnu fazu Lige šampiona", dodao je on.

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Trener crveno-belih rekao je igračima da ne leže na travi posle eliminacije iz Lige šampiona.

"Fudbal će se igrati, rekao sam to i posle ovoga, meni je kao zvezdašu, nekom ko voli ovaj klub, svima u klubu nam je teško i krivo. Ali moramo biti jaki i nastaviti dalje jer nas čeka još mnogo utakmica i mnogo ciljeva da se ispuni. Ostaće jedna velika žal za ovom prilikom jer smo imali utakmicu u svojim rukama", zaključio je Stanković.

Zvezda će protivnike u grupnoj fazi Lige Evropa saznati posle žreba koji se održava u petak u Istanbulu od 13.00.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli u utorak uveče da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" odigrali nerešeno 2:2 sa Makabijem iz Haife, u revanš meču plej-ofa.

11
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Crveno-beli su prvi meč u Izraelu izgubili rezultatom 2:3, a takmičenje će nastaviti u grupnoj fazi Lige Evropa.

Izraelski tim je nerešenim rezultatom osigurao plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Vezni fudbaler Zvezde dodao je da igrači posle eliminacije moraju da nastave dalje.

"Treba da budemo ponosni, da ostanemo tim, zajedno, i posle ovog teškog nerešenog rezultata. Moramo da pokažemo zbog čega smo Crvena zvezda i da nastavimo da budemo još bolji", zaključio je Ivanić.

Zvezda će protivnike u grupnoj fazi Lige Evropa saznati na žrebu, koji se održava u petak u Istanbulu od 13.00.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dejan Stanković: "Ne mislim ni o kakvoj katastrofi"
1

Crvena zvezda

22.08.2022. 13:00

Dejan Stanković: "Ne mislim ni o kakvoj katastrofi"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da očekuje da će predstojeća utakmica protiv Makabija biti drugačija od one u Haifi i istakao da je "realni optimista" kada je reč o plasmanu u Ligu šampiona. 
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve