Sport
30.07.2018. 14:38
R.E.

NAJVEĆI SERIJAL KORPORATIVNIH TRKA U SVETU: „B2Run“ stiže i u Beograd

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Jedna od vodećih svetskih kompanija za organizaciju sportskih projekata „Infront Sports and Media AG“ prepoznala je Beograd kao idealnu destinaciju da ove godine po prvi put u Srbiji organizuje trku koja je deo najvećeg serijala korporativnih trka u svetu „B2Run“.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

S obzirom da je Beograd jedan od najvećih poslovnih centara u regionu, od ove godine će se naći među 45 gradova iz 11 zemalja u kojima se uspešno organizuju trke i okupljaju preko 250.000 učesnika iz 9.500 različitih kompanija.

Pored ove trke, „Infront Sports“ zastupa i druge popularne sportske projekte poput Berlin maratona i IRONMAN trka.

Prva „B2Run Serbia“ trka će biti održana 4. oktobra na Novom Beogradu i namenjena je isključivo poslovnoj zajednici. Na jednom mestu se okupljaju zaposleni iz brojnih kompanija, koji udruženi u ekipe brane boje svojih timova pod sloganom „Cela kompanija, jedan tim!“.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Pravilo je da se trka organizuje četvrtkom posle posla, tako da predstavlja idealnu priliku za bolju povezanost sa kolegama van radnog vremena, što svakako utiče i na bolju motivaciju zaposlenih.

Trka je dužine 5 kilometara, tako da u njoj mogu da učestvuju svi bez obzira na dosadašnje iskustvo u trčanju. Pobednik je kompanija koja bude imala tri najbrža vremena unutar svog tima, bez obzira na broj prijavljenih.

Kompanije, fakulteti, ustanove, institucije, ambasade, medijske kuće i mnogi drugi, već mogu da prijave svoje timove putem linka http://www.b2run.rs  i tako postanu deo velike zajednice, koja pored poslovnih, ostvaruje i sportske uspehe.

O B2Run

Serijal B2Run je poslednjih godina doživeo značajan rast upravo jer su brojne kompanije prepoznale projekat kao idealnu platformu za promociju i izgradnju korporativne kulture koja promoviše sport, zdravlje, timski duh i podiže motivaciju zaposlenih.

Uz beogradsku trku, B2Run će od ove godine organizovati 45 događaja u 11 zemalja, uključujući Nemačku, Holandiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Portugal, Rumuniju, Južnu Afriku, Španiju, Poljsku i Švajcarsku.

Hans-Peter Zurbrueg, potpredsednik Infronta za segment korporativnog i personalnog fitnesa, izjavio je: "Dodavanje Srbije na mapu naših događaja predstavlja još jedan važan korak, kako za širenje B2Run-a, tako i za srpske trkače i poslovnu zajednicu. Zadovoljstvo nam je što ćemo,
kroz projekat B2Run, brojnim kompanijama u Srbiji ponuditi savršenu platformu za unapređenje zdravlja, zajedništva i timskog duha među svojim zaposlenima".

Ispred organizatora „B2Run Serbia“, Amela Mehić je dodala: "U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, više nego ikad pre, kompanijama su potrebni timovi zdravih i motivisanih zaposlenih, kako bi uspešno poslovale. Aktivan stil života i redovno bavljenje sportom pozitivno deluju na očuvanje i unapređenje zdravlja, funkcionalnih i radnih sposobnosti. Verujemo da je B2Run upravo sjajna platforma za stvaranje pozitivne i podsticajne korporativne kulture i događaj na kome zaposleni zaboravljaju na svoje poslovne obaveze i gde kolege postaju prijatelji koji brane boje istog tima.”

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve