Sport
22.04.2023. 14:50
Beta

Pomoć klubu

Navijači Partizana za tri dana sakupili 750.000 evra

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je u donatorskoj akciji "Jedan Partizan imamo", koju je klub iz Humske pokrenuo na inicijativu navijača a u cilju otplate dela poreskog duga, za tri dana prikupljeno 88.317.055 dinara, odnosno gotovo 750.000 evra.

Tri dana od početka akcije "Jedan Partizan imamo" koju je iniciralo preko 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih prijatelja crno-belih iz zemlje i inostranstva, registrovano je više od 9.000 uplata, uz veliki broj poziva i inicijativa da se ova akcija proširi, saopštio je klub na svom sajtu.

"Jedan Partizan imamo" je donatorska akcija koju je Partizan pokrenuo na inicijativu navijača a u cilju otplate dela poreskog duga.

Klub je naveo i da će akcija trajati do 13. maja nakon čega će klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje kompletnog poreza.

"Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan", dodaje se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta navijači Partizana rade u cik zore? Pogledajte...
partizan

Doček za pobednike

08.04.2023. 09:04

Šta navijači Partizana rade u cik zore? Pogledajte...

Košarkaši Partizana, koji su se u petak uveče plasirali u plej-of Evrolige, savladavši u gostima Monako sa 88:84 u meču pretposlednjeg, 33. kola Evrolige, u Beograd su stigli u subotu, direktnim letom iz Nice. Bez obzira na to što je bilo nešto pre četiri časa ujutru, najverniji navijači, izgleda, nikada ne spavaju...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve