Sport
22.03.2023. 12:35
R. E.

Besplatan ulaz

Dođite i podržite mlade fudbalere Srbije

1
Izvor: EPA / ROLEX DELA PENA

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije (U21) očekuje jesenji start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u sklopu priprema za uspešan nastup, izabranici selektora Gorana Stevanovića imaju dve provere.

Prva je protiv Italije, 24. marta u Bačkoj Topoli od 18 časova na stadionu u Bačkoj Topoli, a Fudbalski savez Srbije je saopštio da će ulaz na tu utakmici biti slobodan za sve one koji budu želeli da pruže podršku "orlićima".

Besplatan ulaz će biti na istočnu tribinu TSC Arene, ali uz obaveznu ulaznicu koja se preuzeti na dan utakmice od 16 časova, a iz nacionalnog saveza podsećaju da jedna osoba može da dobije pet ulaznica.

Drugi kontrolni meč u ovoj reprezentativnoj pauzi mlada reprezentacija Srbije igra u utorak, 28. marta u Marbelji (14), rival je selekcija SAD.

Srbija se sprema za kvalifikacije za EP, koje će biti održano 2025. godine.

"Orlići" se nalaze u grupi F sa Engleskom, Severnom Irskom, Luksemburgom, Ukrajinom i Azerbejdžanom, a kvalifikacije za EP će startovati u septembru ove godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksiju još jedan igrač otkazao nastup
1

Kvalifikacije za EURO

22.03.2023. 08:47

Piksiju još jedan igrač otkazao nastup

Nakon što je Marko Dmitrović saopštio da je završio reprezentativnu karijeru, još jedan igrač orlova neće biti spreman za mečeve na startu kvalifikacija za EURO.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve