Sport
10.01.2020. 17:39
Tanjug

"NEĆE BITI DOLAZAKA" Terzić: Otkriću vam jednu tajnu...

zvezda-terzic-foto-nj-15.jpg

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan terzić izjavio je da ove zime neće biti dolazaka i da je fokus tokom prelaznog roka na odlascima igrača.

"Nagomilan je igrački kadar, na proleće imamo manji broj utakmica. "Merkato" će biti u jednom smeru, odlaske će popunjavati mladi igrači. Pravi je tajming tome. Malo ćete pisati o dolascima", rekao je Terzić novinarima na okupljanju prvog tima i početku priprema.

On je ponovio da je srećan što je Dejan Stanković novi trener, da bi voleo da dugo ostane, iako se zna da će mu javnost "suditi" već posle prvih utakmica.

Terzić je govorio i o odlasku kapitena Marka Marina.

"Odlazili si mnogi veliki igrači iz Zvezde, odlazili su Džajić, Pižon i Stanković, pa je Zvezda opet bila dobra i jaka. Marin je sjajan igrač, ali Zvezda će živeti dalje i osvajati trofeje".

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Prema njegovim rečima Žander i Kanjas su blizu odlaska.

"Gajić može da zameni Žandera na levom beku. Tu je Hajdin, za sada ga nećemo vraćati iz Voždovca, on je najbolji levi bek u Superligi i ako zatreba vratićemo ga".

Povezane vesti - "ZVEZDA JE BILA KLINIČKI MRTVA" Terzić: Druga godina zaredom je istorijska

Na kraju otkrio je i ko sigurno ostaje.

"Otkriću vam jednu tajnu. Dejan Stanković želi da po svaku cenu ostanu Marko Gobeljić, Milan Rodić, Marko Vulić i El Fardu Ben. Njemu se ne žuri iz Beograda. Ovde mu je i porodica. Nadamo se da ćemo produžiti ugovor sa njim. Isto tako nam je u svim planovima Milan Borjan. On je planiran za novog kapitena", zaključio je Terzić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
25.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve