“NEĆE IĆI TAMO”: Ikardijeva žena stopirala transfer od 12 miliona evra godišnje

“NEĆE IĆI TAMO”: Ikardijeva žena stopirala transfer od 12 miliona evra godišnje

Shutterstock


Mauro Ikardi dobio je fantastičnu ponudu iz inostranstva. Inter je prihvatio odštetu, a njegov najbolji strelac u novom klubu je trebalo da zarađuje čak 12 miliona evra godišnje.

Činilo se da je na pomolu veliki obrat oko transfera Maura Ikardija. Premda je jedino pitanje bilo hoće li njegov izvesni odlazak iz Intera biti u Juventus, Napoli ili Romu, italijanska državna televizija javila je da je Inter sve dogovorio s Monakom, piše Index.hr.

“Monako i Inter postigli su dogovor oko Ikardija. Monako je Interu ponudio odštetu od 65 miliona evra, u šta su uključeni bonusi. To je ponuda identična Napolijevoj. Ali, dok je Napoli nudio Ikardiju godišnju platu od sedam i po miliona evra, Monako igraču daje čak 12 miliona evra godišnje i ugovor na pet godina.” otkrio je RAI.

Povezane vesti – GAZZETTA: Milan dovodi Jovića samo mesec dana nakon što je potpisao za Real

Interu je ovakav rasplet daleko više odgovarao. Jer za Ikardija bi dobio istu odštetu kao da je otišao u Napoli, ali pri tome ne bi pojačao velikog konkurenta u borbi za titulu u Seriji A.

Shutterstock

Shutterstock

Ali, dan kasnije javila se Vanda Nara. Starleta koja je Ikardijeva supruga i njegov menadžer, za argentinski Tyc Sport ovako je prokomentarisala Monakovu superponudu:

“Ne, Mauro neće ići tamo.”

Iako bi Ikardi u novom klubu zaradio čak 60 miliona evra, u sportskom smislu ovaj bi transfer predstavljao ogroman pad. Jer umesto prelaska u klub koji se bori za Skudeto i svake godine igra Ligu šampiona, preselio bi se u Monako koji se na večito praznom stadionu bori za opstanak u francuskoj ligi.

Ikardi (26) je sa 124 gola osmi najbolji strijelac u istoriji Intera, ali su on i njegova supruga i zastupnica nepovratno narušili odnose s Nerazurrima i zato moraju ići.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar