Sport
04.07.2023. 12:45
Beta-AFP

Rio de Žaneiro

Nejmar gradi bez dozvole, dobio kaznu!

1
Izvor: EPA / TERESA SUAREZ

Sud u Brazilu kaznio je proslavljenog fudbalera Nejmara sa oko 3,1 milion evra, zbog kršenja ekoloških propisa prilikom građevinskih radova na njegovoj vili u predgrađu Rio de Žaneira.

Napadač Pari Sen Žermena je kažnjen zbog izgradnje veštačkog jezera bez ekološke dozvole.

Među utvrđenim prekršajima su i neovlašćeno preusmeravanje vodotoka, kao i neovlašćeno premeštanje zemlje i biljki. Nejmar ima pravo da se žali u narednih 20 dana.

Napadač Pari Sen Žermena je nekretninu u Mangaratibi, 120 kilometara zapadno od Rio de Žaneira, kupio 2016. godine, a prema izveštajima lokalnih medija ona se prostire na 10.000 kvadratnih metara i uključuje heliodrom, spa centar i teretanu.

Lokalne vlasti su 22. juna, nakon pritužbi na društvenim mrežama, otkrile nekoliko prekršaja tokom gradnje veštačkog jezera i plaže.

Vlasti su zatvorile to mesto i naredile prekid svih radova, a brazilski mediji su preneli da je 31-godišnji napadač u međuvremenu napravio žurku u vili i okupao se u jezeru.

Nejmar nije igrao od februara, a pojavile su se glasine da bi mogao da napusti PSŽ, sa kojim ima ugovor do 2027. godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Fudbaler na spisku reprezentacija, iako se nalazi u zatvoru?!
fudbal

I to je moguće...

06.06.2023. 12:31

Fudbaler na spisku reprezentacija, iako se nalazi u zatvoru?!

Selektor fudbalske reprezentacije Južne Koreje Jirgen Klinsman uvrstio je u spisak za predstojeće utakmice Son Džun Hoa, koji se gotovo četiri nedelje nalazi u zatvoru u Kini.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve