Sport
07.06.2019. 14:46
R.E./Index.hr/Foto:EPA

NEJMAR: "Modrice su i tvoja krivica, tražila si još"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nejmar je juče dao iskaz u policijskoj stanici u Rio de Ženeiru u vezi sa objavljivanjem privatnih poruka i fotografija brazilske manekenke Najile Trindande, koja ga je optužila za silovanje. Tamo je stigao u invalidskim kolicima nakon što se protiv Katara povredio, zbog čega neće igrati za Brazil na Kupu Amerike.

Zvezda PSG-a je tako pokušala da se odbrani od njenih optužbi, ali je prekršila zakon jer je u Brazilu zabranjeno nuditi, deliti ili prodavati fotografije i videozapise seksualne prirode bez pristanka osobe koja se na njima nalazi. Maksimalna kazna koja mu preti zbog ovog postupka je pet godina zatvora, piše Index.hr.

"To je bila čista iznuda, zato je objavio njene poruke. Optužen je za silovanje, a to je zločin koji nije počinio. Jednostavno nije imao izbora. Smatrao je da je bolje počiniti zločin nego da sluša optužbe o silovanju. Morao je brzo da reaguje, bolje je što je odmah rekao istinu, da svi vide što se dogodilo. Ta devojka je očajno tražila drugi sastanak sa njim. Otišao je sa njom u hotel i ostao je tamo samo 10 minuta", rekao je Nejmarov otac.

Juče je u javnost "procureo" snimka na kojem se vidi kako Trindade udara Nejmara tokom svađe, a sada je brazilska televizija Globo objavila poruke između Nejmara sa manekenkom na dan kada se napad navodno dogodio kao i dan nakon toga.

PRVI DAN

Najila: Idem spavati, ok? Ne dolaziš, igraš se sa mnom, ostavio si me ovde da čekam. Mogao si da kažeš da nećeš doći.
Nejmar: Tu sam za 15 minuta. Dolazim. Oblačio sam se hahaha
Najila: Pa nije baš da ideš na venčanje
Nejmar: Hahahaha hvala Bogu, ne
Najila: Telefon mi je prazan, ne znam gde mi je punjač. Čekam te u sobi 203.

DRUGI DAN

Nejmar: Uprkos tome što si mi napravila, želim ti dobro. Javi se ako ti bilo šta bude trebalo.
Najila: Samo želim ići kući. To je sve.
Nejmar: Ok
Najila: Poslala fotografiju na kojoj se vide modrice na zadnjica
Nejmar: Tužni emotikon koji širi ruke
Najila: Morala sam zbog toga nositi najlonke. Sećaš se što se dogodilo juče?
Nejmar: Naravno.
Najila: Možeš me blokirati. Nestaću. Prekinuću ovo s*anje. Ne mogu čak ni da objasnim.
Nejmar: Opusti se, samo nastavi dalje i sve će biti dobro
Najila: Ako možeš sutra da mi središ let, molim te javi mi.
Nejmar: U redu, hoću.
Najila: Dečko sa kojim sam se našla danas nije onaj isti od juče. To je Nejmar u kojeg sam se zaljubila.
Nejmar: Ne poznaješ me dobro. Normalan sam.
Najila: Svi smo.
Nejmar: Juče se sve dogodilo brzo, nismo imali vremena da razgovaramo. Danas možemo da popričamo.
Najila: Da, može biti. Bila sam uzbuđena što ću te upoznati... Juče je sve bilo prebrzo... A onda sam jutros videla ove modrice. Jedva da smo išta pričali prošlu noć. Bio si uznemiren... danas si puno mirniji. Juče sam ja bila mirna, a sada sam nervozna... kao da nismo bili na istom mestu, šteta što je sve otišlo u pogrešnom smeru.
Nejmar: Ali modrice su i tvoja krivica hahah tražila si još (emotikon koji širi ruke)
Nejmar odgovara na deo "kao da nismo bili na istom mestu": Da, nažalost.
Nejmar odgovara na deo "šteta što je sve otišlo u pogrešnom smeru": Ne, ništa nije pogrešno. Upoznali smo se i bilo nam je lepo... Vidim da si zanimljiva osoba. Nažalost današnja epizoda je (svađa) malo sve pokvarila. Ali meni je drago što sam te upoznao.
Najila: Jesi li ti lud? Tražila sam da prestaneš, čak si mi se izvinio. Još jedna priča za terapiju.
Nejmar: emotikon koji razmišlja
Najila: Opusti se. Ti si i dalje Nejmar. A ja sam samo jedna u nizu devojaka.
Najila (oko tri sata kasnije): Ako si nekome poslao onu sliku, molim te reci im da je izbrišu. Ne želim da me išta povezuje s tvojim imenom.
Nejmar: Nikad to ne bih uradio.
Najila: Uz ono što si mi napravio, to bi bilo ništa. Čak i da sam bila uznemirena danas (i izgledala kao ludača, jer nisam shvatila šta se dogodilo) ti znaš jako dobro šta si napravio i kako si se ponašao prema meni. Ili bolje: Kako se nisi ponašao!!! Čak i da se nikada ne otkrije i da se više nikada ne spomene to, ti ćeš duboko u sebi znati što se dogodilo...
Bog je pošten i kod njega novac ne vredi. Nadam se da se osećaš barem upola onako kako sam se ja osećala tokom ovog putovanja... Mislim da se i prema eskort devojkama ponašaju sa više saosećanja. Najviše me plaši to što ti misliš da je stvarno sve bilo opušteno, a da sam ja potpuno luda. To pokazuje da tvoj mozak radi samo na terenu. A tvoje srce nigde. Ali svejedno, sad to više nije ni važno. Nastaviću dalje i uzeću koliko god mogu lekova kako bih zaboravila da sam uopšte i bila ovde. Lepo spavaj! I hvala ti. Sada znam ko je zapravo Nejmar.

Nakon što se manekenka vratila u Brazil i optužila Nejmara za silovanje, Brazilac je pokazao privatne poruke na Instagramu, što je nateralo Brazilku da mu odgovori.

Najila: Nisi pokazao čitav razgovor.
Najla: Dva screenshota iz videa.
Najila: Čak ni ove detalje.
Najila (audio): Gledaj, jako dobro znaš što se dogodilo. Jako dobro znaš u kakvom si stanju bio kada si došao u hotel, znaš da sam bila tamo kako bi se lepo družili, da nisam htela ništa od toga. Bio si potpuno lud kada si stigao, napravio si ono što si mi napravio. I nakon toga si se ponašao kao da sam niko i ništa. Znaš jako dobro da si pogrešio. Trebaš se poneti kao muškarac, barem jednom u svom životu, preuzeti odgovornost za svoje greške, ne pokazivati se na internetu, ponašati se u stilu 'oh, vi koji me poznajete...', ali Nejmare, ko te zapravo zna, nemoj s*ati, ok? Ja znam, ja sam sve prošla, ja sam videla šta si mi napravio, ja te poznajem. Ok? Ja te poznajem, niko drugi. Ja i svi ostali prema kojima si bio okrutan. Znaš jako dobro da sam u Pariz doputovala kako bih bila sa tobom, kako bi se zabavili, kako sam mogla ovo da isplaniram? Kako sam mogla da isplaniram da ćeš me napasti i ponašati se ovako prema meni? Sve je bilo dobro, htela sam da budemo zajedno, ništa od ovog nisam želela, a ti se sada ponašaš kao da sam ti smestila? Molim te, poštedi me toga, ali zapamti što sam ti rekla: Bog je pošten, novac ga ne može kupiti. Ok? Možeš imati hrpu novca, možeš biti najbolji fudbaler na svetu, slavan i sve to, ali nisi Bog, ok?
Pravda će pobediti. Možeš unajmiti najbolje advokate na svijetu, ali uvek će ti nedostajati istina. Znaš jako dobro kakav si bio tog dana kada si došao. I znaš što ću tražiti? Da te testiraju na droge, da vidimo jesi li bio drogiran taj dan ili nisi. Ok?

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve