NEJMAR ŽELI TRANSFER: “Ne želim više da igram za PSG, hoću kući”

NEJMAR ŽELI TRANSFER: “Ne želim više da igram za PSG, hoću kući”


Nakon što je Naser Al-Khelaifi, predsednik PSG-a javno poručio Nejmaru da ga niko nije naterao da potpiše za Parižane i da očekuje potpunu posvećenost svakog igrača pod ugovorom, brazilska zvezda sada je navodno zatražila transfer u Barselonu.

Tako barem tvrdi Mundo Deportivo, katalonski list koji jako dobro prati događanja vezana uz Barselonu. Već mesecima Mundo piše o Nejmarovoj želju za povratkom u Barselonu iz koje je u najskupljem transferu u istoriji na leto 2017. otišao u PSG kako bi se maknuo iz senke Lionela Mesija, ali je brzo zažalio, piše Index.hr.

U dve sezone u Parizu imao je velikih problema sa povredama, a iako je u Francuskoj osvojio sve jer PSG-u tamo nitko nije ni blizu što se tiče kvalitete, u Ligi šampiona nije stigao ni blizu osvajanja tog takmičenja. Iako je to glavni cilj katarskih šeika pa iz sezone u sezonu ulažu ogromna sredstva kako bi se približili tom cilju.

“Želim da se vratim kući”

Uz to, Nejmar navodno nije u najboljim odnosima sa drugom najvećom zvezdom kluba Mbapeom, a intervju Al-Khelaifija doprineo je tome da Brazilac zatraži transfer. Prema pisanju Katalonaca za njegovu želju do tada je znao samo uzak krug prijatelja i rodbine.

“Ne želim više igrati za PSG. Želim da se vratim kući, odakle nikada nisam trebao ni da odem”, navodno je rekao Nejmar predsedniku kluba, aludirajući na Barselonu.

Povezane vesti – POMOGAO JE KOSOVU DA UĐE U UEFA: Platinija sada terete za malverzacije sa Katarom

Podsetimo, osim profesionalnih problema, uključujući nedavnu povredu zbog koje Nejmar ne igra za Brazil na Kupu Amerike, Brazilac proživljava najgore dane života i van terena.

Najila Trindade, brazilski model prijavila je Nejmara da ju je silovao. Brazilac je sve negirao i pokušao se obraniti objavljivanjem intimnih fotografija i poruka koje je dobijao putem WhatsAppa od navedene devojke.

Zbog toga mu takođe preti kazna jer je u Brazilu zabranjeno objavljivanje takvih materijala bez pristanka druge osobe. Najveća kazna za takav prekršaj je pet godina zatvora.

 

 

1 comment

Dodajte komentar

+ Ostavite komentar