Sport
12.01.2022. 18:59
Tanjug

Dejan Stanković

"Nemam problem sa Borjanom"

Dejan stanković
Izvor: LUSA / HUGO DELGADO

Nemam nikakav problem sa Milanom Borjanom, prošlost mora da ostane iza nas. Zvezda je iznad mene, iznad svega. Problem nemam, verujem da će ga imati ni Borjan. Moramo da mislimo samo na klub i tu bih stavio tačku, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je na konferenciji za medije uoči starta priprema za drugi deo sezone istakao da Borjan, kao ni Aksel Bakajoko i Vladimir Lučić zbog pozitivnog testa na korona virus neće putovati na pripreme u Turskoj.

"Imamo momke iz Grafičara i momke koji su se vratili sa pozajmica. Imaćemo 24 igrača i četiri golmana tokom rada u Turskoj", rekao je Stanković.

Stanković se osvrnuo i na odlazak Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića.
 

"Obojica su ostavili trag u Zvezdi. Od srca im želim sve najbolje, da ih izbegnu povrede i da pokažu u novim klubovima da su sa razlogom nosili dres i osvajali trofeje u velikom klubu kakav je Crvena zvezda", istakao je Stanković.
 

Zvezdin trener dodao je i da još nije predao spisak pojačanja i da će o tome odlučiti direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Transferi su živa tema, to je pitanje za direktore, znaće se u narednih sedam do 10 dana, videćemo da li je relano ili ne da se naše želje realizuju", poručio je Stanković.
 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve