Sport
11.01.2024. 18:35
R.E.

Neprihvatljivo ponašanje

Matić razbesneo čelnike Rena

nemanja matic 11.01.2024.
Izvor: EPA/ANSA / ANGELO CARCONI

Fudbalski klub Ren saopštio je da je odlučan da preduzme sve mere u zaštiti svojih interesa, pošto se nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić nije pojavio na poslednjem treningu.

Matić je pre šest meseci potpisao dvogodišnji ugovor sa Renom, ali je po pisanju francuskih medija početkom ove nedelje napustio grad na severu Francuske, pošto je bio nezadovoljan zbog uslova koje klub nije ispunio prema srpskom fudbaleru.

Iz kluba poručuju da se Matić nije se pojavio na poslednjem treningu ekipe za koji je dobio poziv.

"Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese", zaključuje se u saopštenju Rena.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Loše vesti za Piksija i reprezentaciju Srbije
1

Zakazana operacija

09.01.2024. 14:49

Loše vesti za Piksija i reprezentaciju Srbije

Srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj će zbog povrede kolena morati da se podrvgne operaciji u narednim danima, preneo je klub.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve