Sport
21.10.2022. 13:14
Beta

Iz privatnih razloga

Nenad Кrstić više nije potpredsednik КSS

1
Izvor: BETAPHOTO / AMIR HAMZAGIC

Dosadašnji potpredsednik za mušku košarku Кošarkaškog saveza Srbije (KSS) Nenad Кrstić podneo je ostavku na tu funkcije, iz privatnih razloga.

"Želeo bih da zahvalim svima u Savezu na ukazanom poverenju i izvanrednoj saradnji koju smo do sada imali. Ipak, usled privatnih obaveza koje mi sada već oduzimaju previše vremena, doneo sam odluku da se povučem sa mesta potpredsednika КSS i to mesto prepustim nekom drugom", rekao je Krstić, prenosi KSS.

"Ovom prilikom bih poručio da je za mene pre svega bila čast da nakon karijere profesionalnog igrača služim našoj košarci kroz rad u КSS i na taj način ovoj igri vratim makar delić onoga što mi je u životu dala", dodao je on.

Nenad Кrstić je funkcionersku karijeru u Кošarkaškom savezu Srbije započeo u avgustu 2019. godine kada je izabran na funkciju direktora mlađih selekcija.

Od decembra 2020. godine, Кrstić je obavljao funkciju potpredsednika КSS-a za mušku košarku.

Кao reprezentativac Srbije, osvojio je dve srebrne medalje. Prvu još 2009. godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i drugu 2014. godine kada je kao kapiten na Svetskom prvenstvu u Španiji predvodio reprezentaciju do finala.

Кošarkaški savez Srbije je zahvalio Кrstiću "na predanom radu u proteklom periodu" i poželeo mu "puno sreće i uspeha na svim životnim poljima".

Kako je naveo KSS, do zakazivanja nove Skupštine КSS-a i izbora novog potpredsednika, zaduženja koja je imao Nenad Кrstić obavljaće direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
16°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve