(NE)OČEKIVANO: Đorđević “precrtao” Kalinića i Nedovića

(NE)OČEKIVANO: Đorđević “precrtao” Kalinića i Nedovića

Sasa Djordjevic


Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević skratio je spisak za Svetsko prvenstvo u Kini na 18 imena, među kojima nisu Nemanja Nedović i Nikola Kalinić.

Na spisku su: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić.

Povezane vesti – CRNO-BELI KOLEDŽ: Igrači koji su posle Partizana oblačili NBA dres

Reprezentacija Srbije okupiće se 18. jula u Beogradu, a tri dana kasnije ide na bazične pripreme na Kopaonik gde će ostati do 4. avgusta i utakmice protiv Borca u Čačku.

Planirane su još provere protiv Finske u Zrenjaninu 7. avgusta, tri dana kasnije protiv Litvanije u Štark areni, a 12. avgusta protiv istog rivala u Kaunasu.

Srbija će učestvovati i na Akropolis kupu u Atini od 16. do 18. avgusta, a dva dana kasnije ide u Kinu, gde će pre turnira imati provere protiv Italije, Novog Zelanda i Francuske.

Povezane vesti – NAJVEĆI TALENAT EVROPE IZABRAO SRBIJU: “Sve čestitke, sine… Čekamo te”

Srpski košarkaši na Svetskom prvenstvu u Kini, koje se igra od 31. avgusta do 15. septembra, igraju u D grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar