Sport
05.02.2022. 14:38
Tanjug

ZOI

Nevena Ignjatović: "Koleno je dosta dobro"

Nevena Ignjatović 21. 1. 20222
Izvor: EPA / JEON HEON-KYUN

Koleno je dosta dobro, otok je potpuno spao, nemam nikakve bolove i samim tim sam srećna što je to tako. Daću sve od sebe na Olimpijskim igrama i nadam se da kada stanem na sneg neću imati probleme, izjavila je najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović.

Ona se oporavlja posle povrede kolena i polako se sprema za nastup na Igrama u Pekingu.

"Uz terapije koje imam dva puta dnevno, ubacili smo određene vežbe koje takođe radim dva puta dnevno. I ja sam se sama iznenadila da nemam nikakvih problema sa kolenom i to me veoma raduje", k,azala je Ignjatović.

Umesto nastupa u tri discipline u Pekingu - superveleslalom, spust i kombinacija, Nevena će izaći na sneg u spustu 15. i kombinaciji 17. februara.

Najbolja srpska skijašica bi bila zadovoljna rezultatom koji bi bio bolji od onog na prethodnim Igrama, kada je bila 14. u kombinaciji.

"Da se nije dogodila povreda, rekla bih da je to definitivno moguće i radiću na tome. Naravno da bih volela da ostvarim plasman u top 10 na Olimpijskim igrama. To bi za mene bio dosta dobar rezultat. Ja verujem u čuda, idem u Peking pozitivna, raspoložena i daću sve od sebe. Jedva čekam da osetim sneg u Kini i celu atmosferu i nadam se najboljem", zaključila je Ignjatović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve