“NIKADA NE BISMO USPELI BEZ TEBE”: Materaci odgovorio Ibrahimoviću

“NIKADA NE BISMO USPELI BEZ TEBE”: Materaci odgovorio Ibrahimoviću

EPA/JUAN CARLOS CARDENAS


“Dočekao sam priliku da Materaziju uletim kung-fu udarcem i pošaljem ga u bolnicu. Stanković me nakon toga pitao: ‘Zašto si to uradio?’ Odgovorio sam mu: ‘E, to sam čekao četiri godine.’ Sve se vraća, sve se plaća”, izjavio je nedavno Ibrahimović i tako opisao zbog čega je pre gotovo 10 godina, dok je još igrao u Milanu, surovo startovao nad Materacijem, tada igračem Intera.

Ništa novo, još jedna Ibrahimovićeva izjava koja je podigla veliku prašinu, koja se prepričava i koju su mediji širom sveta prenosili.

Kako je bilo za očekivati stigao je Materacijev odgovor. U njegovom stilu. Italijan je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi ekipa Intera kako proslavlja osvajanje Lige šampiona.

“Dođoh, videh, pobedih… Bez obzira na sve, hvala ti Zlatane, nikada ne bismo uspeli bez tebe”, napisao je Materaci.

Hvala ti Zlatane je, verovatno, aludiranje na to što je Šveđanin napustio ekipu Intera godinu dana pre osvajanja Lige šampiona. Šveđanin je prešao u Barselonu, a ekipu Intera je nakon toga preuzeo Žoze Murinjo koji je te godine sa Interom ostvario istorijski rezultat.

 EPA/EMILIO NARANJO NO MOBILE DEVICES

EPA/EMILIO NARANJO NO MOBILE DEVICES

Materaci je je znao kako da vrati Ibrahimoviću  i da ga udari tamo gde ga, verovatno, najviše boli, jer Šveđanin spada u grupu fudbalera koji su ostavili veliki trag u istoriji fudbala, ali nemaju osvojen “ušati” pehar.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar