Sport
02.05.2023. 15:45
R. E.

"Nula interesovanje"

Evo šta Jokić kaže o MVP tituli

1
Izvor: Beta / AP / David Zalubowski

Nikola Jokić igra još jednu sjajnu sezonu u Denveru i ponovo je jedan od najvećih favorita za osvajanje MVP trofeja.

Ukoliko bi srpski centar Nikola Jokić i ove sezone bio proglašen za najkorisnijeg igrača lige upisao bi se zlatnim slovima u istoriju NBA, budući da je dvostruki aktuelni osvajač te nagrade.

I koliko god svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekivali proglašenje MVP za ovu sezonu (u noći između utorka i srede), najbolji igrač Denvera ne haje mnogo za taj izbor.

Za njega je daleko važnije da Denver napravi dobar rezultat ove sezone, a budući da u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije vode 2:0, nije nerealno da je upravo došlo vreme da se naprvi istorijski rezultat.

"Ne mogu da mislim o MVP nagradi, Interesovanje nula. Ne razmišljam o tome jer ne mogu na to da utičem. Da li će nagradu dati meni ili nekom drugom, to nije na meni da odlučim. O tome bih mogao da razmišljam da ne igram košarku, pa da se bavim tim stvarima. Ovako… Nadam se da će biti sunčan dan, da mogu da ga provedem u bazenu", rekao je Jokić u svom maniru.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Srpsko čudovište": Kako je Nikola Jokić dao novu dimenziju NBA ligi
Nikola Jokić 20.3.2023.

Srbin koji menja pravila

20.03.2023. 15:51

"Srpsko čudovište": Kako je Nikola Jokić dao novu dimenziju NBA ligi

Kad košarkaški svet priča i piše o Nikoli Jokiću, koriste se isključivo birane reči. Sve druge koje to nisu, misli se na reči, neprimerene su naprosto zato jer verodostojno ne opisuju magiju košarkaša koji NBA terenima unazad nekoliko sezona gospodari veštinom, snagom, suptilnošću i intelektom. Dakle, neverovatnim osobinama uramljenim u okvir suvog talenta.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve