Sport
09.05.2024. 08:15
R. E.

Na ivici suza

Kad Džokeru stane knedla u grlu: NJENA poruka ga je dirnula (VIDEO)

1
Izvor: EPA / RHONA WISE

Nikola Jokić je vrlo "kul" tip i kao i dosadašnja priznanja i novu nagradu dočekao je bez mnogo euforije.

Kada je i zvanično objavljeno da je treći put u karijeri osvojio MVP nagradu NBA lige, Jokić nije reagovao sa previše oduševljenja. 

Svi oko njega reagovali su burnije, a on je skromno podigao ruke i samo izgovorio jednu reč: "Uzbudljivo".

Ipak, onda je dobio poruku koja je bila daleko emotivnija, pa je sjajni centar Denvera i srpske reprezentacije pokazao da i te kako ima emocije.

Njegova supruga Natalija poslala mu je dirljivu video poruku u kojoj je apostrofirala kako je on veliki čovek, a ne samo košarkaš.

Nikola je u nekoliko navrata, slušajući tu poruku u društvu ćerkice Ognjene, "progutao knedlu", teško se savladavajući da ne pusti suzu.

"Kada neverovatno postane moguće - Nikola Jokić.

Za druge, neverovatan talenat. Za nas, nesebičan porodičan čovek. Drugi ga možda vide kao neobičnog, ili nekonvencionalnog, ali mi smo ga uvek videli kao neverovatnog.

Možda vam je čudno da je ponosni Srbin, draftovan sa niskog 41. mesta, ostvario nešto što su samo posebni dosegli, ali kada odigrate svoje karte kako treba, sve je moguće.

Iza ožiljaka i osmeha leži rad, leži verovanje da ćeš biti veliki. I mi ćemo uvek verovati u sada trostrukog MVP", poručila je supruga Natalija.

"Ti si naš ponos, ti si naš MVP, volimo te Nikola", dodali su braća Strahinja i Nemanja, a onda je ćerkica Ognjena poslala najlepšu poruku za kraj: "Volimo te tata", izgovorila je i poslala mu poljubac.

Nikola Jokić se sa tri MVP priznanja priključio maloj grupi velikana NBA lige.

Ispred njega su samo Karim Abdul-Džabar, sa šest titula, Majkl Džordan i Bil Rasel osvojili su pet, Vilt Čemberlen i Lebron Džejms po četiri puta, dok po tri imaju legende Mozes Meloun, Leri Bird i Medžik Džonson.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
19°C
20.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve