Sport
27.09.2023. 10:03
R.E.

ESPN

Jokić UBEDLJIVO najbolji igrač NBA lige

Jokic epa 27.09.2023.
Izvor: EPA / BOB PEARSON

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić trenutno je najbolji igrač u NBA ligi, objavio je ESPN.

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić trenutno je najbolji igrač u NBA ligi, objavio je ESPN.Slovenački reprezentativac i igrač Dalasa Luka Dončić dobio je najviše glasova u kategoriji: "ko će da bude najbolji igrač NBA lige u narednih pet godina". Dončić je dobio šest glasova, Entoni Edvars tri, a Nikola Jokić i Viktor Vembanjama po dva.

 

Najviše glasova u anketi: "ko će da bude MVP regularnog dela sezone" dobio je Jokić i to devet. Adetokumbo i Džejson Tejton su dobili po dva glasa, a Devin Buker i Donovan Mičel po jedan.

"Pošto je Jokiću za malo nedostajalo da postane prvi igrač u poslednje četiri decenije koji je tri puta u nizu bio MVP, pošto je prošle sezone završio na drugom mestu iza Džoela Embida, stručnjaci očekuju da srpski centar bude najkorisniji igrač NBA lige u sezoni 2023/2024.", navodi ESPN.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Jokić se vratio kući: MVP prošetao Somborom
Nikola Jokic u somboru, ata images 19.6.2023

Pravac hipodrom

19.06.2023. 15:24

Jokić se vratio kući: MVP prošetao Somborom

Jokić je završio posao u Americi na vreme. Osvojio je NBA prsten, bio je najbolji igrač u plej-ofu, prisustvovao je paradi u Denveru i zaslužio je da se vrati kući u voljeni Sombor.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve