Sport
25.07.2021. 10:16
Tanjug

Boks

Nina Radovanović: "Idem dalje"

Nina Radovanović, 25. 7. 2021.
Izvor: AP / Frank Franklin II

"Mukotrpan rad se isplatio, protivnica iz Kanade je znatno iskusnija, bila je favorit pre meča, ali uspela sam da pobedim i sada sa dosta samopouzdanja idem dalje", izjavila je srpska bokserka Nina Radovanović.

Radovanovićeva je na startu olimpijskog turnira ubedljivo savladala Mendi Bužol 5:0.

"Isplatio se rad i vera velikog broja ljudi koji su pomogli da dođem ovde. Žao mi je što moj prvi trener Jole Tamindžić i kondicioni Vedrana Roguljic nisu uz mene, ali nadam se da će u budućnosti biti drugačije okolmnosti, da tim koji radi na projektu osvajanja medalje bude kompletan", istakla je prva srpska bokserska na OI.

"Hvala pre svega Savezu, državi Srbiji, predsedniku države, koji su prepoznali da treba da me podrže i da odem na OI. Nadam se da ću nastaviti u istom stilu i da ćemo nastaviti da budemo prepoznatljivi po boksu, pre svega po ženskom boksu. Verujem da pik moje forme dolazi u Parizu 2024".

Naredna prepreka srpskoj bokserki biće Ornelju Havjarimanu iz Burundija, u četvrtak 29. jula, od 06:39 po srpskom vremenu.

"Nadam se da neće biti iznenađenja, poznajem je, već sam je pobeđivala na Svetskom prvenstvu, ali nikog ne treba potcenjivati. Definitivno idem dalje sa dosta samopouzdanja posle ovo pobede", izjavila je Radovanović.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bravo, Tićo!
Tijana Bogdanović, 24. 7. 2021.

Bronza za Srbiju

24.07.2021. 14:17

Bravo, Tićo!

Tekvondistkinja Tijana Bogdanović osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igram u Tokiju nakon što je pobedila Japanku Miju Jamade. Krajnji rezultat - 8:5.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
10.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve