“NISAM JOŠ ZA PENZIJU” Novak: Mentalno sam u prednosti nad Rafom i Federerom

“NISAM JOŠ ZA PENZIJU” Novak: Mentalno sam u prednosti nad Rafom i Federerom

EPA-EFE/KIYOSHI OTA


Novak Đoković biće najbolji teniser sveta još manje od nedelju dana, jer će izgubiti 1.600 poena sa Mastersa u Parizu i Londonu i svetski broj jedan posle više od godinu dana biće Nadal.

Upravo uoči starta na Mastersu u Parizu Đoković je bio gost u emisiji autora Sirila Hanuna na “Kanalu +” u kojoj je, između ostalog, govorio o rivalstvu sa Federerom i Nadalom.

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Najbolji teniser sveta je na pitanje novinara da li oseća da u duelima sa njima ima mentalnu prednost, odgvoroio potvrdno.

“Da, osećam da je pomalo tako. Iznad svega, tako je pre početka meča, ne tokom njega. Kada igrate, koncentrisani ste samo na sledeći poen, ali pre meča, da, osaćem da sam u prednosti”, izjavio je Novak.

 EPA/FRANCK ROBICHON

EPA/FRANCK ROBICHON

To potvrđuje i skor njihovih međusobnih diela – sa Federerom ima 26:22, dok sa Nadalom on iznosi 28:26.

Najbolji teniser sveta upitan je i da li razmišlja o povlačenju sa teniske scene.

Povezane vesti – NADAL ISKRENO: Najbolji bekhend ima Novak, a najbolji ritern? Isto Novak

“Iskreno, nisam obavezan da igram. Mogao bih sutra da okačim reket o klin ako to želim, jer sam pre svega otac dvoje divne dece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako voleo da provodim više vremena sa njima. Ipak, srećan sam što još igram, i dalje sam jako motivisan i spreman da igram za nove pobede u ovom prelepom sportu”, zaključio je Đoković.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar