Sport
30.01.2020. 19:09
R. E.

"NISAM SE SLAGAO SA RUKOVODSTVOM" Ilić: Za mene trenutno nema mesta u Partizanu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Legenda FK Partizan okačio je kopačke o klin na kraju prošle sezone, nakon 876 odigranih utakmica, 240 postignutih golova, 11 osvojenih titula i 7 kupova sa crno-belima.

Iako su mnogi smatrali da je prirodno da Ilić posle završene igračke karijere zaduži neku od rukovodećih funkcija u klubu kome je toliko dao, to se nije dogodilo.

Nakon mnogih nagađanja zbog čega je došlo do takvog scenarija, Ilić je nedavnim razgovorom u emisiji "Teme do Arene" na kanalu TV Arenasport, konačno objasnio zbog čega nije nastavio da radi u Partizanu.

Povezane vesti - "ŽAO MI JE": Terzić se izvinio "delijama" zbog fotografije sa navijačima Partizana

"Nisam ostao ne funkciji, jer se nisam slagao sa ljudima iz rukovodstva. To je moje pravo. Vreme će pokazati da li sam pogrešio ili ne. S druge strane, moje ambicije su vezane za Partizan. Navijač ću uvek biti, a hoću li u budućnosti raditi kao trener ili funkcioner – ne znam. Tu sam. Trenutno je situacija takva da za mene nema mesta u Partizanu, mada to ne umanjuje moju ljubav i privrženost klubu. Dolazim, gledam utakmice", rekao je Ilić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nekadašnji kapiten crno-belih je potom objasnio zbog čega je sve ređe na tribinama stadiona Partzana.

"Na početku sam bio skoro na svakoj utakmici, a onda sam načuo neke stvari koje su me povredile. Nešto upućeno na moju adresu posle čega sam odlučio da ne pravim probleme, da ne dajem povod pričama kako sam loše uticao na neke igrače. Znam da to nije istina. Meni je Partizan dao sve u životu, mislim da sam se dostojno odužio. A Partizan Saši? Ne mogu da pričam o tome", istakao je Ilić.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve