Sport
14.04.2020. 14:23
R. E.

"NISMO OPTIMISTI" Šakota: Ako se sezona i nastavi neće biti regularno

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je uza "TV Arena sport" da nije optimista kada je u pitanju nastavak sezone.

On je istakao da su ljudi u klubu u konstantnom kontaktu i da redovno razgovaraju o mogućim scenarijima za nastavak sezone.

"Čujemo se svi u klubu i međusobno razgovaramo. I sa Nebojšom često razgovaram na tu temu, ali moram da kažem da nismo baš optimisti da će se bilo koje takmičenje nastaviti, obzirom da je svima jasno da ova situacija ni malo nije laka i da niko ne može da kaže da onog trenutka kada popuste mere i krene komunikacija između zemalja, pre svega mislim na saobraćaj, da će to funkcionisati kao što je bilo. Prema tome, treba dosta vremena da prođe. To je prvi i osnovni razlog zbog kog je praktično nemoguće biti optimisa da će se ove sezone bilo šta desiti. Daj Bože da se desi, kao što se desilo i sa SARS-om da nestane u roku od sedam dana i da se slika toliko popravi da možemo da donosimo neke ideje kako i na koji način da se završe takmičenja.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

U svakom slučaju, šta god da se desi, ukoliko nastavka sezone i bude ne smatram da je to više regularno jer mnogo komponeta utiče na to da takmičenje ne može ni približno da izgleda kao što je bilo u trenutku kada je prekinuto."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve