Sport
22.07.2019. 11:32
R.E./Index.hr/Foto:Shutterstock

"Nismo smeli da pričamo o Ronaldovom slučaju silovanja"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Petronela Ekrot, bivša fudbalerka Juventusa, otkrila je u razgovoru za švedski SportExpressen na koji način je u Torinu tretiran slučaj silovanja za koji je optužen Kristijano Ronaldo, najveća zvezda kluba, prenosi Index.hr.

"Nismo smeli da pričamo o tome. Ućutkivali su nas i govorili nam da to uopšte ne spominjemo. Svi smo morali da pognemo glavu i radimo za klub. S vremenom postaneš zatvoren i počneš da se osećaš kao da gubiš svoje ja. Nekad jednostavno moraš podržati ono što je ispravno", rekla je 29-godišnja Šveđanka koja sada nastupa za Djurgardens i radi kao stručna analitičarka na jednoj televiziji pa dodala:

"Tamo sam se osećala zarobljeno. Nisam znala šta radim, nije im odgovaralo što sam odlučila da imam svoje mišljenje. Mislim da je važno reći kad nešto nije kako treba i boriti se da bude. Naravno, to ne znači ni da sam ja uvek u pravu".

Sve je počelo prošle jeseni

Podsetimo, Ketrin Majorga prošle je jeseni nakon skoro deset godina izašla u javnost s detaljima kako ju je Ronaldo silovala u Las Vegasu, što fudbaler poriče.

Nemački Spiegel dobio je uvid u upitnik od 27 strana koji su advokati dali Ronaldu da ispuni kako bi saznali šta se dogodilo u jutarnjim satima tog 13. juna 2009. u hotelu Palms Place u Las Vegasu, kako bi pripremili odbranu za njega.

Povezane vesti - KLOP: Ja pijan? Trebalo je da vidite Alisona…

"Ona mi je rekla 'ne' i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks pošto smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primetio sam i nekoliko modrica na njenom telu", napisao je Ronaldo, a advokati su to izmenili i napisali samo - ne.

I dalje se čeka razvoj događaja na sudu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve