Sport
03.01.2024. 14:20
Beta

Ima li razloga za strah?

Šta kaže Novak o POVREDI i igranju na AUSTRALIJAN OPENU

novak djokovic
Izvor: Shutterstock

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se nakon što je u Pertu poražen od Aleksa de Minora u četvrtfinalu Junajted kupa.

Ono što je, s razlogom, zabrinulo javnost i Đokovićeve fanove jeste povreda zgloba zbog koje Srbin nije bio na očekivanom i prepoznatljivom nivou u duelu protiv Minora.

Ima li razloga za strah, s obzirom na to da prvi grend slem u godini - Australijan open počinje za 11 dana.

"Mislim da će sve biti u redu, da budem iskren. Znate, imalo je ogroman uticaj na moju igru, pogotovo na forhendu i na servisu. Opet, ne želim da provedem previše vremena pričajući o tome i da oduzmem bilo šta od zasluga De Minoru za pobedu. Bio je veoma čvrst, kao i uvek. Čestitam njemu i Australijancima. Moramo da nastavimo dalje, a moje misli su već u Melburnu", rekao je Đoković.

Đoković u Melburnu brani titulu, prošle godine je deseti put osvojio AO.

"Sve je do deo pripreme za Australijan open, nadam se da ću tamo igrati najbolje. Opet, nikada nije lepo izgubiti meč, ali znate neću dugo misliti o tome", kaže najbolji teniser sveta.

"Imam mnogo vremena, kad kažem mnogo, mislim da je to dovoljno vremena da se dovedem u dobro stanje za Australijan open, i to je ono što je najvažnije u ovoj situaciji. Pokušaću da se oporavim što pre, da učinim da sa zglobom i tim što me je mučilo bude sve u redu. Slediću dnevnu rutinu oporavka i treninga i raditi na formi za Australijan open", zaključio je Novak.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Moćni Nadal ponovo igra i pobeđuje
nadal, 2. 1. 2024

Posle 349 dana

02.01.2024. 11:54

Moćni Nadal ponovo igra i pobeđuje

U drugom kolu turnira u Brizbejnu u Rafael Nadal je pobedio Dominika Tima sa 7:5, 6:1.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
10.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve