Sport
02.05.2023. 13:25
R.E.

Konačno!

Nema više prepreka i ograničenja, Đoković će igrati na US Openu

Novak Đoković
Izvor: EPA / Frabeland Charles Mallari

Kabinet Bajden-Haris konačno je doneo odluku da se od 11. maja ukida zahtev da inostrani građani koji dolaze u SAD moraju da budu vakcinisani protiv virusa korona.

Ovoj vesti se, verovatno, najviše obradovao Novak Đoković koji će zbog ove odluke moći da učestvuje na US Openu i ostalim turnirima u Americi.

Najbolji teniser sveta je poslednji put igrao na US Openu 2021. godine, kada ga je jedna pobeda delila od kalendarskog Grend slema. Nažalost, na putu ka istorijskom uspehu zaustavio ga je Danil Medvede.

Đoković će se posle dve godine vratiti u Njujor i učestvovati na US Openu koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra. Pre toga će moći da se takmiči i u Sinsinatiju, gde se masters igra od 13. avgusta.

Takođe, uslova za ulazak u Kanadu takođe više nema, pa je Novak u mogućnosti da igra i na Rodžers kupu, koji ove godine počinje 7. avgusta.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Oglasio se RTS ali i Dodik u vezi sa njegovim vređanjem Đokovića
Milorad Dodik ATA images 24.4.2023

Video šokirao javnost

26.04.2023. 15:28

Oglasio se RTS ali i Dodik u vezi sa njegovim vređanjem Đokovića

Radio-televizija Srbije saopštila je da je pozvala Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije i Bezbednosno informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je u javnost dospeo deo neformalnog razgovora voditelja emisije "Oko" Gorislava Papića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve