Sport
27.02.2023. 18:25
R. E.

Najbolji svih vremena

Evo šta je Nole rekao posle obaranja apsolutnog rekorda (VIDEO)

novak đoković
Izvor: Shutterstock

Novak Đoković poslao je poruku navijačima nakon što je započeo 378. nedelju na vrhu svetske liste i postavio apsolutni rekord u svetu tenisa.

On je srušio dosadašnji rekord koji je držala legendarna Nemica Štefi Graf sa 377 nedelja na vrhu WTA liste.

"Pozdrav teniski fanovi širom sveta, želim da vam zahvalim na velikoj podršci tokom svih ovih godina, na velikoj snazi i ljubavi koju ste mi pružali tokom godinama da uspem da ostvarim neka neverovatna dostignuća tokom moje karijere. Poslednje u nizu je obaranje rekorda sa 378 nedelja na prvom mestu, čime sam pretekao jednu Štefi Graf, jednu od najvećih ikada u tenisu, računajući i mušku i žensku konkurenciju. Počastvovan sam, ekstremno sam ponosan zbog ovog dostignuća i želim da iskoristim ovu priliku da podelim sa vama radost i zahvalnost za sve što ste mi pružali tokom godina. Vidimo se na terenu", poručio je Đoković u video poruci na Instagramu koji je objavio i ATP.

Za Novaka, koji je uvek spreman za izazove, novi sledi već u utorak kada započinje takmičenje na turniru u Dubaiju, a prvi rival će mu biti Čeh Tomaš Mahač.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Obraćanje Novaka Đokovića na koje smo čekali
Novak Đoković, ATA, 22. 2. 2023.

Planovi, ciljevi, rivali

22.02.2023. 15:37

Obraćanje Novaka Đokovića na koje smo čekali

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, održao je konferenciji za medije na teniskim terenima "Novak" u Beogradu. Tom prilikom govorio je o tome šta ga sve očekuje u nastavku ove sezone. o svojim planovima, rivalima…
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
9°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve