Sport
11.11.2023. 15:33

Đoković o vaspitanju

"Ako čujem Stefana da vređa Zvezdine igrače..."

novak djokovic zvezda asvel
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osim po potpuno neverovatnim uspesima koje i dalje niže, poznat je i po fer-pleju i sjajnim odnosima koje gaji sa svojim kolegama - rivalima.

U ovom duhu porodica Đoković odgaja i svoje naslednike, a Novak se u jednom intervjuu dotakao i popularne teme - kako podnosi što je njegov sin Stefan veliki navijač Partizana, dok je sam teniser poznat kao zvezdaš.

"Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana, i kada igra sa Zvezdom kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo koga drugog tima. Može da navija za Partizan, ali onoga trenutka kada ga budem čuo da vređa Zvezdine igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i zasad to poštuje", rekao je Đoković za Večernje novosti i dodao:

"Košarka na klupskom nivou nikad nije bila jača. Ne pamtim da su i jedna i druga ekipa, i Partizan i Zvezda, toliko jake i da su tako dobro zastupljene u najjačem evropskom klupskom takmičenju. Mnogo volim košarku i nastojim da pratim utakmice domaćih timova kada god sam u Beogradu. Gledam ih i kada su van kuće, pratim rezultate" .

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezda pala posle drame u Barsi
barselona zvezda 10.11.2023.

Evroliga

10.11.2023. 22:39

Zvezda pala posle drame u Barsi

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanu od ekipe Barselone rezultatom 86:81 u utakmici sedmog kola Evrolige.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve