Sport
03.03.2016. 08:54
ekspres

Novak s oba oka vidi pobedu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

 

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da oporavak posle infekcije očiju ide svojim tokom i da veruje da će u petak zaigrati na otvaranju Dejvis kup meča između Srbije i Kazahstana.

"Optimista sam i nadam se da ću igrati. Bio sam malo skeptičan, ali sada je sve u redu. Imam još dva treninga da se priviknem na dvoranske uslove", rekao je Đoković na konferenciji za medije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Đoković je, u svom stilu, iskoristio priliku da se našali, pa je pozvao ljude koji regulišu rasvetu da mu pomognu tako što će prilikom servisa smanjiti svetlo, a potom pojačati.

Đoković i VIktor Troicki, koji znaju kakav je ambijent u dvorani, s obzirom na to da su podržavali košarkaše Crvene zvezde, odnosno Partizana, nadaju se da će tribine biti pune.

"Ne verujem da će atmosfera da bude kao na košarci, jedva čekam da bude puna dvorana i baš me zanima kako će to izgledati na teniskim mečevima", istkao je Troicki.

Najiskusniji u srpskom timu Nenad Zimonjić, jedini siguran za mesto u dublu, takođe je iskoristio priliku da se našali.

"Jedino još sa selektorom Obradovićem nisam igrao. U svakom slučaju, svi se dobro poznajemo, a odluku o tome donećemo posle prvog dana", istakao je Zimonjić.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana igra se od 4. do 6. marta.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve