Sport
28.06.2018. 15:27
R.E/b92.net

Novi Beograd dobija košarkaški teren posvećen Nemanji Bjelici

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U okviru akcije kompanije Mozzart "Sto terena za jednu igru“ na Novom Beogradu svečano će biti otvoren obnovljen košarkaški teren posvećen Nemanji Bjelici.

Ovaj događaj na programu je u četvrtak 28. juna u 19.00 časova.

Teren se nalazi u Bloku 70, Jurija Gagarina 61, na šetalištu Lazaro Kardenasa (preko puta vrtića „Srna“). Rekonstruisano igralište će otvoriti srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica.

Pre svečanog presecanja vrpce, Nemanja će odigrati basket sa momcima iz blokova, sa kojima je nekada upravo na ovom terenu zavoleo i počeo da igra košarku.

Otvaranju terena prethodiće i revijalna utakmica koju će odigrati podmladak novobeogradskih košarkaških klubova "Novi Beograd 7“ i "Div Basket“, a u okviru programa biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki. Najuspešniji šuteri osvojiće vredne novčane nagrade.

Teren na Novom Beogradu je 60. po redu koji je obnovljen kroz akciju kompanije Mozzart "Sto terena za jednu igru”. Igralište je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kliritne table i zglobne obruče, kao i nove tribine.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve