Sport
13.06.2019. 16:53
R.E./Index/Foto:EPA

NURMAGOMEDOV: Mekgregor me je preklinjao da ga ne ubijem

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Khabib Nurmagomedov vraća se u oktogon 7. septembra, kada će se u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima boriti protiv Dastina Poiriera za naslov lake kategorije UFC-a.

To će mu biti prva borba od oktobra prošle godine, kada je gušenjem savladao Konora MkGregora. Jako malo se pričalo o samoj borbi jer je Khabib nakon nje potpuno izgubio živce, krenuo na ljude iz MkGregorovog tima i započeo tuču pored oktogona, piše Index.hr.

Khabibu je jako zasmetala MkGregorovo provociranje oko njegove porodice i vere, a nakon incidenta rekao je da se nije mogao suzdržati.

Povezane vesti - OČEKUJE NAS SPEKTAKL: Nurmagomedov ponovo u oktagonu

Stoga ne čudi što je na konferenciji za štampu u Londonu novinare zanimalo postoji li mogućnost revanša protiv Konora više od Khabibove sledeće borbe.

"Posljednje tri godine on ima tek jednu pobedu, i to u amaterskom boksu. Po čemu bi on zaslužio revanš? Tapkao je i preklinjao me da ga ne ubijem. I sad odjednom govori o revanšu. Toni Ferguson je na redu, ljudi koji imaju pobedničke nizove su oni koji me zanimaju. Ne zanima me tip koji poslednje tri godine nije uspeo nikoga da pobedi", rekao je Nurmagomedov.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
6°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve