Sport
30.03.2023. 22:12
Beta

Evroliga

Obradović pred Real: "Četvrta utakmica u sedam dana"

Željko Obradović
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da ekipu očekuje teška utakmica u Evroligi protiv Real Madrida, ali da će crno-beli pokušati da odigraju nešto bolje nego u duelu i porazu od Barselone.

"Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da obavimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u poziciji u kojoj jeste", rekao je Obradović.
 

Košarkaši Partizana igraju u petak od 20.30 u Beogradskoj areni protiv Real Madrida, utakmicu 32. kola Evrolige. Crno-beli u duel ulaze posle poraza od Barselone u utorak 80:89.

"Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigramo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Dante Egzum želi pobedu protiv Reala.

"Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima", rekao je Egzum.
 

Real je trenutno drugi na tabeli sa 22 pobede i devet poraza i obezbedio je plej-of. Partizan (17/14) još to nije učinio, ali bi mogao pobedom protiv Reala, ali uz to da ili Žalgiris ili Baskonija izgube svoje utakmice.

Žalgiris će u petak dočekati Valensiju, a Baskonija će biti domaćin Fenerbahčeu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Spektakl pred meč Partizana i Reala: Duel bivših asova
1

Sjajan uvod za Evroligu

30.03.2023. 09:50

Spektakl pred meč Partizana i Reala: Duel bivših asova

Meč 32. kola Evrolige između Partizana i Reala u Beogradskoj areni imaće sjajnu uvertiru, jer će na teren izaći veterani ta dva kluba.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve