Sport
03.11.2021. 18:05
Tanjug

Dejan Stanković

"Očekujem sličnu utakmicu kao u Danskoj"

Dejan stanković
Izvor: RITZAU SCANPIX / Henning Bagger

"Igramo kod kuće, pred našom publikom, na našem stadionu, imamo mogućnost da obezbedimo proleće u Evropi. Verujem da to možemo, znam koga imam na raspolaganju i verujem da svi zajedno možemo da ispišemo nove stranice istorije", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Mitjilanda u Ligi Evrope.

"Svaka utakmica nosi svoje, gledaćemo da je predvidimo, pripremimo do sitnih detalja. Čeka nas jedna brza ekipa, videćemo na terenu, grupa je ta koja dobija. Očekujem sličnu utakmicu kao u Danskoj, s tim da je Marakana tas koji može da prevagne na našu stranu", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Zvezdin trener dodao je da neće biti kalkulisanja.

"Nama je proleće u Evropi cilj, ne bih se previše bavio matematikom, sve dok nam nije potrebna. Na našem stadionu uvek idemo na pobedu", istakao je Stanković i naglasio da je zadovoljan zdravstvenim biltenom i da su svi igrači na raspolaganju.

Najbolji Zvezdin fudbaler Aleksandar Katai istakao je da će ekipa učiniti sve da ostvari cilj.

"Uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija i daćemo maksimum da pobedimo i ispišemo istoriju. Tim je u prvom planu, nebitno je ko će u nekom momentu dati više", rekao je Katai, koji ima priliku da se i na 10. uzastopnom meču upiše u strelce.

Utakmica četvrtog kola F grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Midtjilanda igra se sutra od 21 sat.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan i Zvezda u evropskom vrhu po izvozu igrača
fudbal

Ajaks na prvom mestu

25.10.2021. 15:53

Partizan i Zvezda u evropskom vrhu po izvozu igrača

Partizan i Crvena zvezda nalaze se u evropskom vrhu po broju igrača izvezenih u najjače evropske fudbalske lige, saopštio Međunarodni centar za sportske studije (CIES).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve