“ODBIJA DA IZAĐE IZ KUĆE”: Legendarni Pele ima problema sa zdravljem

“ODBIJA DA IZAĐE IZ KUĆE”: Legendarni Pele ima problema sa zdravljem

Foto: Pele


Mesi ili Ronaldo? Krojf ili “pravi” Ronaldo? Maradona ili Bekenbauer? Ko je najveći svih vremena? – Pitanje na koje je nemoguće dati tačan odgovor. Svaki od navedenih fudbalera ima svoje kvalitet, svoju publiku i eru kojoj je pripadao… Ipak postoji jedno ime koje se ne poredi sa drugima. Ono ne pripada nikakvim podelama, ono je nivo za sebe, bez konkurencije… Reč je naravno o verovatno najvećem fudbaleru koji je ikada igrao Edsonu Arantesu do Nascimentu, poznatijem kao Pele.

Čovek koji je je osvojio tri Svetska prvenstva i postigao 1281 pogodak u 1263 utakmice… Za mnoge on je bio ispred svog vremena.

Povezane vesti –ROD LEJVER: Đoković nije najbolji ni u svojoj eri, a kamoli svih vremena

Legendarni brazilski fudbaler danas ima 79 godina, jedva hoda i odbija da izađe iz kuće… Razlog tome jeste ozbiljan problem sa kukovima zbog čega ne može da se kreće bez pomagala. Njegov sin Edinjo u razgovoru za brazilske medije otkrio je kako mu otac odbija da izađe iz kuće jer se oseća osramoćeno.

”Zamislite, on je kralj, uvek je bio neko kome su se divili, a sad ne može da hoda”, rekao je Edinjo pa je nastavio:

“Oseća se osramoćeno, ne želi da izađe iz kuće, ne želi da ga vide. Vrlo je osetljiv. Bio je na operaciji kuka koja nije prošla kako je trebalo. Ima problema s kretanjem, što ga čini depresivnim”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar