Sport
11.02.2020. 15:03
R. E.

"ODBIJA DA IZAĐE IZ KUĆE": Legendarni Pele ima problema sa zdravljem

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mesi ili Ronaldo? Krojf ili "pravi" Ronaldo? Maradona ili Bekenbauer? Ko je najveći svih vremena? - Pitanje na koje je nemoguće dati tačan odgovor. Svaki od navedenih fudbalera ima svoje kvalitet, svoju publiku i eru kojoj je pripadao... Ipak postoji jedno ime koje se ne poredi sa drugima. Ono ne pripada nikakvim podelama, ono je nivo za sebe, bez konkurencije... Reč je naravno o verovatno najvećem fudbaleru koji je ikada igrao Edsonu Arantesu do Nascimentu, poznatijem kao Pele.

Čovek koji je je osvojio tri Svetska prvenstva i postigao 1281 pogodak u 1263 utakmice... Za mnoge on je bio ispred svog vremena.

Povezane vesti -ROD LEJVER: Đoković nije najbolji ni u svojoj eri, a kamoli svih vremena

Legendarni brazilski fudbaler danas ima 79 godina, jedva hoda i odbija da izađe iz kuće... Razlog tome jeste ozbiljan problem sa kukovima zbog čega ne može da se kreće bez pomagala. Njegov sin Edinjo u razgovoru za brazilske medije otkrio je kako mu otac odbija da izađe iz kuće jer se oseća osramoćeno.

''Zamislite, on je kralj, uvek je bio neko kome su se divili, a sad ne može da hoda'', rekao je Edinjo pa je nastavio:

"Oseća se osramoćeno, ne želi da izađe iz kuće, ne želi da ga vide. Vrlo je osetljiv. Bio je na operaciji kuka koja nije prošla kako je trebalo. Ima problema s kretanjem, što ga čini depresivnim".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve