Ode Đorđević “preko bare”

Ode Đorđević “preko bare”

(BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO)


Aleksandar Đorđević nije dugo čekao na potvrdu da je otkaz na klupi Bajerna iz Minhena, u najmanju ruku bio nepravedan.

Naime, selektor reprezentacije Srbije, dobio je poziv iz najjače lige na svetu, konkretno od Darka Rajkovića, dugogodišnjeg člana stručnog štaba iz Oklahome.

Đorđević će imati priliku da kao Rajkovićev gost, dodatno ispeče svoj trenerski zanat, gledajući izbliza kako NBA mašinerija funkcioniše.

On će prisustvovati treninzima, kao i utmakmicama Tandera i time dobiti mogućnost da na neki način sarađuje sa zvezdama tog tima poput Vestbruka, Pol Džordžom, Karmelom Entonijem i drugima.

Samo što se rastao sa Bajernom, mediji su počeli da ga povezuju sa italijanskim prvoligašem Virtusom, od čijih je čelnika navodno dobio poziv da preuzme klupu.

Ukoliko se i odluči za odlazak u Italiju, period privikavanja će mu trajati kratko jer je već vodio nekolicinu klubova sa “čizme”, poput Armanija, Benetona, Fortitudoa.

Sigurno je da će odlazak u Ameriku prijati našem stručnjaku, kako bi između ostalog i hladne glave doneo odluku gde će nastaviti svoju trenersku karijeru.

Inače njegov domaćin, Rajković, rođeni je Čačanin i u Oklahomi je od 2014. godine, kada je postao asistent tadašnjem šefu stručnog štaba Skotu Bruksu. Pored toga on je kao prvi trener vodio ekipu Tulse, razvojnog tima Tandera.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar