ODRŽAN HITAN SASTANAK U BARSELONI: Odlučivalo se o Valverdeovoj sudbini

ODRŽAN HITAN SASTANAK U BARSELONI: Odlučivalo se o Valverdeovoj sudbini


Drugu godinu zaredom Barselona senzacionalno ispada u Ligi šampiona. Prošle godine je protiv Rome, Katalonci, su ispustili prednost od 4:1 sa Kamp Noa, a ove godine protiv Liverpula ispustila 3:0 iz prvog susreta. Liverpul je na Enfildu u razmontirao Messija i društvo i s 4:0 prošao u finale Lige šampiona, piše Index.hr.

Prošle i ove sezone trener Barse bio je isti čovek – Ernesto Valverde. Barselona je prvak španske lige i na korak je do osvajanja kupa, međutim, verovatno se dupla kruna u Kataloniji neće slaviti. Ostaje gorak ukus blamaže s Enfilda, a španski mediji za sve krive Valverdea.

Tamošnji mediji su objavili da su čelnici Barselone održali hitnu sednicu kojoj se raspravljalo o sudbini Valverdea. Navodno je odlučeno da neće donositi nikakve radikalne odluke i da će čekati kraj sezone jer ekipa još igra finale Kupa kralja.

Ipak, dobro obavešteni katalonski mediji sigurni su da će Valverde dobiti otkaz jer ne samo što nije osvojio Ligu šampiona već je u oba navrata bio dotučen i ponižen.

“Cadena Cope” danas je objavila da je Valverde obavio razgovor s čelnicima kluba te da im je jasno dao do znanja da nema nameru napustiti Barselonu nakon završetka ove sezone. Valverde smatra da ima odličan odnos s ekipom i siguran je da je zbog titula Primere i Kupa kralja u ove dve sezone zaslužio još jednu šansu i ostanak na klupi i naredne godine.

Ipak, teško je verovati da će Valverde preživeti bies navijača i medija, a dobije li otkaz ovog leta, prva želja čelnika Barse je trener Ajaksa Erik ten Hag.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar