Sport
30.06.2019. 16:06
R.E./Index.hr/Foto:Shutterstock

"ON JE NEZAMENJIV": Fabinjo otkrio ko je Klopov miljenik u Liverpulu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mnogo je igrača u Liverpulu koji su zaslužni za sedmu titulu evropskog prvaka. Međutim, kao i u svakoj ekipi postoje neki igrači koje trener jednostavno obožava i bez kojih ne može.

Možda ćete se iznenaditi, a možda i nećete, ali je to u redovima Redsa - Roberto Firmino.Postigao je Brazilac 16 golova i upisao osam asistencija prošle sezone, mučio se sa povredom, ali je prema priznanju njegovog sunarodnika Fabinja najvažniji igrač u sastavu Jirgena Klopa, piše Index.hr.

"U Liverpulu je Firmino savršen igrač za poziciju koju igra jer je jako pametan igrač. Igrač koji puno pomaže ekipi. I sam Klop ističe kako je Firmino nezamenjiv. A ja ću još dodati da mi je oduvek bio drag, ali kada ste sa njim svaki dan shvatite da je drugačiji. Stvarno je sjajan momak i fantastičan igrač", rekao je Fabinjo.

Inače, Firmino je stigao u Liverpul pre četiri sezone za 32,3 miliona evra iz Hofenhaima, a do sada je u 191 utakmici postigao 66 golova i upisao 47 asistencija. Međutim, očigledno je puno važniji od same statistike za Klopa, Liverpul i sve navijače kluba.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve