OTKAZANE PRIPREME KOŠARKAŠA: Stefan Đorđević pozitivan na koronu

OTKAZANE PRIPREME KOŠARKAŠA: Stefan Đorđević pozitivan na koronu

AP Photo/Andy Wong


Muška košarkaška reprezentacija Srbije neće ovog četvrtka putovati na pripreme na Kopaonik, saopštio je Košarkaški savez Srbije (KŠ).

Kako je saopšteno, KS S je u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom “A” reprezentacije doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze igrača virusom Covid-19, otkaže trening kamp koji je trebao da se održi od 25. juna do 5. jula.

Ovu odluku, KS S je doneo pre svega vodeći računa o bezbednosti igrača, sa željom da reprezentativce ne izlaže nikakvom riziku od eventualne zaraze koronavirusom.

“Seniorska reprezentacija Srbije ipak neće ovog četvrtka putovati na Kopaonik! Košarkaški savez Srbije je u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom “A” reprezentacije doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze igrača virusom Kovid 19, otkaže trening kamp koji je trebao da se održi od 25. juna do 5. jula. Ovu odluku, KSS je doneo pre svega vodeći računa o bezbednosti igrača, sa željom da reprezentativce ne izlaže nikakvom riziku od eventualne zaraze korona virusom”, piše u saopštenju Saveza.

Da nije vreme za pripreme potvrđuje informacija da je košarkaš FMP-a i reprezentativac Srbije Stefan Đorđević pozitivan je na koronavirus.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar