Sport
17.11.2020. 18:09
Promo

Otkrivamo najzanimljivije TV formate nove gejming televizije

vizual.png

KUVO TV, prva regionalna gejming televizija sa sadržajima u potpunosti namenjenim ovoj populaciji, obogatila je medijski prostor nizom autorskih, inovativnih TV formata. Novinari – gejmeri, sada su na svakodnevnom zadatku da publici u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori donesu najzanimljivije od mainstream gejminga, novih naslova, retro i indie izdanja, pa sve do esport takmičenja. Svaku od emisija su pomno osmislili, uklopili u televizijske okvire, uneli duh gejminga i svemu dali svoj pečat.

Specijalizovana informativna gejming emisija RePlay obraća se čitavoj zajednici sa aktuelnim informacijama o novim video-igrama, ali i ostalim vestima iz ovog sveta. Voditeljke Mia „Yolandi“ Martić i Maria „Beatrice“ Đurić  razgovaraju sa gostima sa domaće gejming i esport scene o razvoju novih naslova, izveštajima sa esport takmičenja i novostima iz gejming i tehnološkog sveta. U jednočasovnom izdanju, ponedeljkom od 19 časova, RePlay obuhvata sve korisne informacije iz protekle nedelje.

Obožavaocima esporta, emisija Fast Forward pruža uvid u pregled predstojećih mečeva na različitim svetskim i domaćim turnirima. U trideset minuta emisije Fast Forward, koja se emituje četvrtkom od 19 časova, saznaćete gde se i kada održavaju naredni esport događaji, takmičenja, ko su timovi koji će učestvovati, u kakvoj su formi i ko su favoriti za glavnu nagradu.

Prenos mečeva liga i esport takmičenja donosi emisija Kuvo Live. Već dobro poznati casteri Karlo „Freak“ Tomić i Miloš „Spntz“ Španović svojim jedinstvenim komentarom mečeva edukuju i zabavljaju publiku. Imali su priliku da uživaju u prenosima mečeva „Show your Valor“ regionalnog turnira u Valorantu, u organizaciji KUVO TV-a.

Klasici, kako u svemu, tako postoje i u video-igrama. Svi gejmeri pamte kada su prvi put uzeli kontroler u ruke ili zaigrali prvu video-igru. Da ih podsete na njihove „prve ljubavi“, KUVO redakcija je pripremila poslasticu za iskusnije gejmere, pod nazivom RetroVision. Nedeljom u 18 časova, uz KUVO TV vratite se u prošlost gejminga.

Gejming industrija utiče i na sve brži razvoj tehnologije, a zahtevniji naslovi sa sobom često nose i neke nove softvere, grafičku karticu ili konzolu. U inovativnom i zanimljivom formatu emisije UnboxIT tehnološki magovi KUVO TV-a otpakuju nove „sprave“ za gejmere. Sredom od 18 časova, gledaoci mogu saznati sve značajne karakteristike najnovijih gedžeta, od toga koliko su kvalitetni, koja im je cena, pa do njihove upotrebne vrednosti za gejmere.

Čitajući sve ovo, sigurno ste se zapitali koji ste level? Nije ni važno, jer za sve „levele“ ima ponešto na KUVO TV-u. Neiskusnim gejmerima i svim mlađim gledaocima, nova gejming televizija nudi odličnu zabavu uz interesantan TV format i prilagođene sadržaje za gledaoce od 7 do 12 godina u emisiji First Level. Dva puta nedeljno, utorkom i subotom, KUVO TV obradovaće najmlađu publiku.

„Smestiti“ gejming na male ekrane bio je izazovan zadatak, u kojem je ekipa KUVO TV-a istrajala i donela nešto nesvakidašnje televizijskoj industriji i gledaocima. Ranije „zapostavljena“ gejming populacija sada je dobila svoj TV kanal, na kojem zabava nikada ne prestaje. Svi gledaoci iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore dovoljno je da potraže kanal KUVO TV u svojoj kablovskoj mreži, udobno se smeste i uživaju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
30.07.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve