OVO SE ČEKALO: Luka Milivojević se vraća u reprezentaciju

OVO SE ČEKALO: Luka Milivojević se vraća u reprezentaciju

EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY.


Dobre vesti stižu na adresu fudbalske reprezentacije Srbije. Naime, kako je najavio sportski direktor Saveza Vladimir Matijašević, Luka Milivojević bi mogao da se vrati u reprezentaciju Srbije.

Milivojević još od Svetskog prvenstva u Rusiji nije u stroju reprezentacije, a glavni razlog njegovog odsustva bio je bivši selektor Mladen Krstajić sa kojim je imao više otvorenih sukoba.

Pročitajte još – MILIVOJEVIĆ O KRSTAJIĆU: “Greh je što ne snosi nikakvu odgovornost za ono što radi i priča”

Ipak, u međuvremenu se klima u reprezentaciji Srbije promenila, konkretno na mesto Krstajića je doša Ljubiša Tumbaković, što je očigledno dovoljan razlog da Milivojević ponovo obuče dres reprezentacije.

“Luka Milivojević je raspoložen, naravno, nismo se vraćali na neke teme. Hoćemo da gledamo budućnost, to je insistirao Ljubiša Tumbaković, i napravimo dobru atmosferu, predsednik je saglasan sa tim, svi smo. Sada je sve na selektoru”, istakao je Matijašević za sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS), nakon posete našim igračima koji igraju u Engleskoj.

Matijašević je sa selektorom Tumbakovićem bio u Londonu, gde je osim sa Milivojevićem razgovarao i sa Aleksandrom Mitrovićem iz Fulama i Nemanjom Matićem iz Mančester junajteda.

“Razgovarali smo o svim situacijama, osim o onim iz prethodnog perioda. Tu smo stavili tačku, nećemo da pričamo o tome, idemo napred. Nadam se da će svi biti na okupljanju ako ih selektor bude pozvao. Moramo da vratimo zajedništvo i atmosferu jer ovo nije klub, već reprezentacija, moramo svi da budemo jedno”, rekao je Matijašević.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar