Sport
28.01.2020. 14:05
R. E. / Index. hr

"PAZI NA MENE" Lebron Kobiju: Tvoje nasleđe sada je moja odgovornost

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Lebron Džejmsa mnogi smatraju naslednikom Kobi Brajanta. O tome uostalom govore i određene činjenice. Od njega je u 2010-ima preuzeo epitet najboljeg košarkaša na svetu, na leto 2018. prešao je u LA Lejkerse i postao njihov prvi superstar nakon Mambinog odlaska u penziju, a samo jedan dan pre tragedije prestigao ga je na trećem mestu večne liste strealaca u NBA ligi, prenosi Index.hr.

Iako je uvek brzo reagovao na sve aktuelnosti, trebao je vremena da sabere misli i složi oproštaj od legende, kolege, prijatelja, brata.


View this post on Instagram

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! ?????. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation?? and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️?? #Gigi4Life❤️??

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Jan 27, 2020 at 6:43pm PST

"Nisam spreman, ali evo. Čoveče, sedim tu i pokušavam napisati nešto za ovu objavu, ali svaki put kad pokušam, počnem opet plakati samo zbog pomisli na tebe, nećakinju Gigi i prijateljstvo/vezu/bratstvo koje smo imali! Doslovno sam čuo tvoj glas u nedjelju ujutro pre nego što sam iz Filadelfije krenuo natrag za L.A. Ne bih ni u milion godina mogao da pomislim da će nam to biti posljednji razgovor ikad. WTF!! Srce mi je puklo, slomljen sam, brate moj!! Volim te, veliki brate. Moje srce je uz Vanessu i decu. Obećavam ti da ću nastaviti tvoje nasleđe! Toliko si nam svima značio ovde, pogotovo Naciji Lejkersa i moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim. Molim te, daj mi snage s neba i pazi na mene! Želim toliko toga još reći, ali ne mogu, sad nisam u stanju. Dok se ponovno ne sretnemo, brate!! #Mamba4Life, #Gigi4Life", napisao je Džejms na Instagramu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve