Sport
28.06.2019. 15:56
Promo

Pionirke Srbije u odbojci tokom priprema posetile fabriku Mg Mivela vode

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ženska pionirska reprezentacija Srbije u odbojci, u Trsteniku se priprema za Balkansko prvenstvo 2019, koje će se odigrati u periodu od 2. do 6. jula, u Vrnjačkoj Banji. Tom prilikom, pionirke Srbije su posetile  fabriku „Nova sloga“, koja flašira prirodnu mineralnu Mg Mivela vodu, zvaničnu vodu Odbojkaškog saveza Srbije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Delegaciju ženske pionirske reprezentacije Srbije dočekale su Dragana Puzović, direktor kompanije i Mica Bondžić Antić, šef kontrole kvaliteta, koje su najmlađe odbojkašice upoznale sa procesom proizvodnje i prednostima vode koja predstavlja prirodan izvor magnezijuma. Voda i magnezijum su od velike važnosti, naročito za sportiste, jer je voda ključna za termoregulaciju, transport hranljivih materija i otklanjanje toksina u organizmu dok je magnezijum potreban za pravilan rad mišića i stvaranje energije. Upravo iz tog razloga, reprezentativci Srbije u odbojci svakodnevno je konzumiraju.

Mg Mivela izvire u selu Veluće, kod Trstenika, u okruženju netaknute prirode, odakle se voda crpi i flašira se u skladu sa najstrožijim svetskim standardima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve