POGINUO I ALTOBELI: Džon i Kobi su često leteli na utakmice svoje dece

POGINUO I ALTOBELI: Džon i Kobi su često leteli na utakmice svoje dece

Orange Coast College via AP


Pored Kobija i Đijane Brajant u nesreći koja je odnela devet života poginuli su i članovi porodice Altobeli.

Bezboj klub Bruster Vajtkeps objavio je imena još troje tragično poginulih u nesreći koja se dogodila u nedelju nešto pre 10 ujutru po tamošnjem vremenu.

Bivši trener Vajtkepsa Džon Altobeli i njegova žena i ćerka, Keri i Alisa Altobeli, bili su u helikopteru zajedno sa Kobijem, Đijanom, pilotom i još troje ljudi.

Povezane vesti – FBI pokrenuo istragu o padu helikoptera

“Ovo je tužan dan za bejzbol i Bruster Vajtkeps porodicu. Pružamo podršku porodici Altobeli i svima koji su učestvovali u ovoj tragediji”, naveo je menadžer ekipe Džejmi Ševik

Đana i Alisa su bile saigrači na “Mamba Akademiji” i porodice su zajedno letele na utakmicu iz “Orindž Kauntija” do “Tauzand Ouksa”, potrvđeno je za “CNN” od strane pomoćnog trenera Džona Altobelija u svom trenutnom bejzbol klubu “Orindž Kaunti Koledžu”, Rona La Rufe.

“To je bilo nešto što je Džon često radio. Često su on i Kobi zajedno leteli kako bi gledali svoju decu”, naveo je on.

Leonard Ortiz/The Orange County Register via AP

Leonard Ortiz/The Orange County Register via AP

Igrači Orange Coast-a okupili su se u nedelju popodne na terenu bejzbol tima kako bi odali počast svom treneru.

“Džon je toliko značio ne samo Orange Coast College-u, već i bejzbolu”, rekao je u izjavi atletski direktor Orange Coast College Džejson Keler.

“Bio je personifikacija toga šta znači biti bejzbol trener. Strast koju je ubacio u igru, ali što je još važnije njegovi sportisti, bili su drugačiji. Tretirao ih je kao porodicu. Naše najdublje saučešće upućujemo porodici Altobeli”

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar