Sport
22.02.2024. 16:37
R. E.

Traži raskid ugovora

Potres u Partizanu: Severina napustio klub

fk partizan stadion
Izvor: Shutterstock

Fudbalski klub Partizan suočio se sa (ne)očekivanim problemom nedugo posle starta prolećnog dela Superlige.

Holandski fudbaler Ksander Severina  spakovao je kofere i napustio Partizan. Letošnje pojačanje crno-belih podneo je zahtev za raskid ugovora i vratio se u domovinu. Razlog za takav potez su neisplaćeni bonusi do 1. februara, kao i njegovom agentu, kako je pisalo u ugovoru.

"Taj bonus je iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera", naveo je Telegraf.

On se nije pojavio na današnjem treningu, a pošto trener Igor Duljaj, kao i ostali iz kluba nisu uspeli da stupe u kontakt sa njim, saznali su da je napustio stan u kojem je živeo i otišao iz Beograda. Zvaničnici kluba iz Humske navodno su se čuli sa menadžerom koji je naveo da je problem nastao zbog dugovanja, koja su pominjali više puta u poslednjih mesec dana.   

Pregovori dve strane, navodno, još uvek traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd, ali budući da su iz stana pokupljene sve njegove stvari, verovatnoća da se to dogodi je mala.

Severina je ove sezone za Partizan odigrao 23 meča, postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
17.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve