PRVI ČOVEK UFC-A: “Mejveder i Nurmagomedov samo u oktagonu i nikako drugačije”

PRVI ČOVEK UFC-A: “Mejveder i Nurmagomedov samo u oktagonu i nikako drugačije”


Prvi čovek UFC-a Dana Vajt traži da se eventualni meć između bokserskog šampiona Flojda Mejvedera i MMA borca Habiba Nurmagomedova održi isključivo u oktagonu.

Nurmagomedov i Mejveder su razmatrali mogućnost da boksuju, ali predsednik UFC kaže da neće dozvoliti da Nurmagomedov promeni sport.

Ukoliko Mejveder želi da se bori, neka dođe na naš teren. Nećemo boksovati ponovo, uradili smo to jednom, to je kraj. Želiš borbu, dođi i bori se, neka to bude prava borba“, rekao je Dana Vajt.

Vajtove reči o bokserskoj borbi odnose se na duel iz prošle godine kada je Flojd Mejveder pobedio Konora Makgregora u desetoj rundi.

Nurmagomedova i Makgregora očekuju zabrana i popričilna novčana kazna zbog tuče čiji su bili akteri po završetku borbe koja je održana 6. oktobra. Sportska komisija države Nevade odlučila je da njihova privremena suspenzija bude produžena dok se istraga o incidentu u potpunosti ne završi, tako da će obojica biti saslušani 10. decembra.

Makgregor će svakako propustiti priliku za revanš ruskom borcu pošto je Dana Vajt nagovestio da će naredna borba Nurmagomedova biti protiv Tonija Fergusona.

Pre toga moraju da dođu na saslušanje u decembru, videžemo šta ćer se dogoditi. Toni Ferguson je pravi izazivač, nije izgubio pojas u borbi i biće to svakako žestok obračun. Ipak, videćemo kako će se sve razvijati, sve zavisi od te odluke o suspenziji“, zaključio je Dana Vajt.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar