Sport
24.05.2021. 19:00
FSS/Mozzart Sport/R.E.

Nenad Bjeković

"Radiću za dobrobit srpskog fudbala"

Fudbalski teren
Izvor: Shutterstock

Nenada Bjekovića novoimenovani zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije, sa ovlašćenjima prvog čoveka, u svojoj izjavi za sajt FSS kaže da će raditi za dobrobit srpskog fudbala.

"Ova odluka Izvršnog odbora je za mene velika čast i veliko priznanje. Voleo bih da sam u nekim lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast“, rekao je Bjeković 

Bjeković je godinama prisutan u krovnoj organizaciji, međutim, sad je zaposeo najvišu tačku.

"Verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala. Ja sam više čovek terena, ali imam uz sebe ljude koji imaju iskustva i znaju kako se rukovodi ozbiljnom organizacijom kao što je Fudbalski savez Srbije“.

Prema njegovim rečima, glavni zadatak biće mu da obezbedi klimu za nasmetano funkcionisanje ovdašnjeg fudbala dok se ne izabere novi predsednik.

"Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u ovako delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika Saveza do raspisivanja novih izbora“, dodao je Nenad Bjeković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve