Sport
30.05.2019. 20:15
R.E./Index.hr/Foto:Shutterstock

Ramos održao konferenciju za štampu i otkrio gde nastavlja karijeru

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Serhio Ramos se obratio javnosti, a povod su natpisi o njegovom mogućem odlasku iz kluba koje je ovim putem demantovao i potvrdio da ostaje u klubu, a naglasio je i kako se želi penzionisati  kao igrač madridskog kluba.

"Želim da bude potpuno jasno kako je moja budućnost ovde neupitna, želim se ovde penzionisati. Ostatak ugovora želim odraditi ovde,  a kad budem dolazio želim otići kao pobednik, kako mislim da i zaslužujem", rekao je Ramos, prenosi Index.hr.
"Da su me i hteli pustiti da odem besplatno, produžio bih do kraja života. Perez i ja imamo odnos oca i sina, jako se volimo", istaknuo je Ramos pa dodao:
"Smeta mi što čim na malo duže odem iz Španije kreću priče o mom odlasku, a to su budalaštine. Nisam još razgovarao sa predsednikom o novcu, nisam opterećen sa tim, samo želim ostati."

Poziv sa Istoka postoji

"Ponuda iz Kine postoji, istina je da stvari ovde nisu uvek bile idealne, ali nikad nisam razmišljao o odlasku tamo. A posebno nisam tražio da me se pusti besplatno, kao što se pisalo", naglasio je štoper Real Madrida.

Objasnio je i kako mu novac u celoj priči nije presudan.

"Svi igrači koji dođu kod nas i osvajaju s nama su dobrodošli, a ja sam zadovoljan svojom platom i ugovorom. Predsednik je godinu dana znao da moramo razgovarati o ugovoru, ali niko mi nije došao na vrata. Ali meni to nije problem, ako neko dođe i dobije veći ugovor, ok, neću praviti probleme", rekao je Španac pa dodao:

"Kapiten sam ekipe, saigrači i navijači me vole, ni sekunde se nisam dvoumio želim li ostati".

https://www.youtube.com/watch?v=w4qiC3Vv7S0

Novac nije prioritet

"Ništa od ovoga nije bila neka strategija, ponavljam da su mi financije sekundarne u svemu ovome. Imali smo teških dana, nakon Ajaksa je bilo puno tenzija i napetosti, a sada je na nama da analiziramo u čemu je bio problem i rešimo to", kazao je Ramos.

Osvrnuo se i na finale Lige šampiona, ali i na potencijalnog budućeg saigrača, Edena Azara.

"Svejedno mi je ko će slaviti u finalu, a Azara smatram da je vrhunski fudbaler", jasan je bio Ramos.

"Sastao sam se sa Perezom i obavestio ga o ponudi iz Kine. Bio je to privatan razgovor koji je procurio, a rezultat su spekulacije koje smo čitali zadnjih nekoliko dana. To me je motivisalo da održim ovu konferenciju za medije i otklonim sve sumnje", istaknuo je Španac pa dodao za kraj:

"Nisam siguran da bih ikad pristao na ponudu iz Kine, ali neću reći ne. Moramo pričekati da dođe vreme za takve odluke pa ćemo videti, kad god sam dolazio tamo, sjajno su me primili."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve